Hráči vyskákali na plot. Šialený obrat, za šesť minút dali štyri góly

Fanúšikovia neverili, že Stará Turá otočila stav z 3:0 na 3:4.
Fanúšikovia neverili, že Stará Turá otočila stav z 3:0 na 3:4. (Autor: MFK)
Ivan Mriška|13. sep 2022 o 10:10

Senzáciu režíroval tréner a kanonier v jednom.

ZAMAROVCE, STARÁ TURÁ. Bláznivý zápas sa hral v siedmej lige ObFZ Trenčín. Domáci futbalisti TJ Slovan Zamarovce vyhrávali 3:0, no o sľubné vedenie prišli. A nie obyčajne.

Futbalisti MFK Stará Turá strelili za šesť minút (od 86. do 90. minúty) štyri góly a otočili zdanlivo stratený zápas. Po stretnutí neverili, čo sa im podarilo.

„Šialené, neuveriteľný obrat. Za svoju kariéru som nič podobné nezažil. Nechápali sme, čo sa deje,“ nadšene opisoval tréner Starej Turej Filip Durec.

Hrali a dostávali góly

Zamarovce sa ujali vedenia v 12. minúte, keď sa presadil Dominik Drienka. Do prestávky už diváci gól nevideli, a tak sa do kabín odchádzalo za stavu 1:0.

„Po celý čas sme mali hru v rukách. Domáci sa dostávali pred bránu len sporadicky, po jednoduchých nakopávaných loptách. Po jednej z nich prehodili nášho brankára a vyhrávali. My sme mali viacero šancí, ale súperov gólman všetko pochytal,“ dodal.

V kabíne si futbalisti Starej Turej vraveli, že potrebujú streliť rýchly gól, ktorý ich nakopne. Hneď po zmene strán však po odrazenej lopte inkasovali a prehrávali 0:2.

„Nevzdávali sme sa, bojovali ďalej, ale šance sme stále spaľovali. A tak prišiel polovičný hřebík do rakve, keď náš kapitán fauloval a z penalty sme prehrávali 0:3,“ hodnotil Durec.

MFK Stará Turá.
MFK Stará Turá. (Autor: MFK)

Zabrala lavička

V tom momente neveril, že by jeho mužstvo mohlo získať aspoň bod. „Už som sa videl doma smutný, ako sa s nikým nerozprávam. Vravel som si, dohrajme to a poďme domov. A snáď bude dobre,“ prezradil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Hráči vyskákali na plot. Šialený obrat, za šesť minút dali štyri góly