Spoznajte s nami MEVA SPORT – slovenskú futbalovú značku číslo 1 na trhu (PR text)

PR text|7. mar 2023 o 10:55

Túžite po športových úspechoch? Skórujte so značkou MEVA SPORT.

Základom slušnej futbalovej kariéry je kvalitná príprava. Na ňu však musí mať futbalista vybudované tie správne podmienky – od tréningových pomôcok cez pohodlný úbor až po loptu s ideálnymi letovými vlastnosťami.

A hoci je možností veľa, hľadanie nemusí byť vôbec náročné. Spoznajte s nami značku MEVA SPORT – slovenského výrobcu futbalového oblečenia a pomôcok.

Malý či veľký, každý futbalista si zaslúži to najlepšie. Najlepšie na tréningu, najlepšie doma a najlepšie aj v zápase. V MEVA SPORT nájdete všetko pod jednou strechou.

Slovenská firma s viac než 15-ročnými skúsenosťami v sebe kombinuje moderný dizajn, nadčasové technológie a vysokú kvalitu produktov. Medzi jej základné hodnoty patrí kvalita, výkon a štýl, tiež otvorenosť, vďaka čomu pozná zákazník presné zloženie každého produktu.

Najpredávanejšia značka Slovenského futbalového zväzu

Slovenská značka MEVA SPORT sa vďaka výnimočným atribútom kvality dočkala pomerne rýchlo viacerých významných ocenení.

Prvé kúsky vyrobil slovenský producent na jeseň 2016, no už na jar nasledujúceho roka si jeho kolekciu obliekali futbalisti zo západoslovenských oblastných futbalových zväzov. V rovnakom roku dokonca značka expandovala po prvýkrát aj do zahraničia.

Od roku 2018 každoročne dominuje rebríčku najpredávanejšej značky športového oblečenia Slovenského futbalového zväzu.

Na prvom mieste je kvalita

Boj o zákazníka s globálnymi hráčmi býva často náročný. Výnimkou nie je ani segment športových potrieb – práve naopak. Aby sa dokázala MEVA etablovať, musela športovcov zaujať. Vybrala si na to zaujímavý parameter – kvalitu.

Jej produkty v sebe kombinujú moderný dizajn so špičkovými výrobnými technológiami. Poznáte napríklad najpredávanejšiu tréningovú teplákovú súpravu na Slovensku PARIS? Výrobca ju zhotovil z moderných materiálov polyester BRUSH a spandex, vďaka čomu sa prispôsobí presne telu športovca a nechá ho dýchať.

Moderné výrobné postupy umožňujú značke MEVA prinášať (nielen) slovenským futbalistom presne to, čo potrebujú.

Producent pritom myslí na komfort aj bezpečie. Jeho protišmykové ponožky s revolučnou technológiou priľnavosti MEVASOX PROFI zabezpečujú športovcom dokonalý kontakt s obuvou a zároveň stabilitu a istotu pri každom pohybe.

So snahou pomôcť slovenským klubom

Slovenský i svetový futbal trápi jedna kríza za druhou. Tú covidovú vystriedala ekonomická a energetická. Tá výrazne trápi najmä menšie kluby a dedinský futbal. Výchova mládeže je však v tomto prípade absolútnou prioritou.

A keďže je jednou z firemných hodnôt MEVA SPORT pomoc zákazníkom, vždy organizuje predsezónny výpredaj skladových zásob za špeciálne ceny.

Slovenský producent sa pri širokej dostupnosti produktov sústredí na tie najdôležitejšie prvky futbalovej výbavy. Tímy a partie priateľov ocenia kompaktné balenie tréningových pomôcok MEVA training kit.

Vďaka takejto súprave nájdu možnosť precvičiť si svoju rýchlosť, stabilitu, výbušnosť aj technickosť na jednom mieste.

V ponuke futbalovej značky MEVA nechýba športové oblečenie, tréningové pomôcky ani futbalové lopty využívajúce najmodernejšie vlastnosti.

Jej najväčšou prednosťou je však pôvod. Produkty sú slovenské, čo je v dobe globalizácie čoraz vzácnejšie.

Túžite po športových úspechoch? Skórujte so značkou MEVA. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Spoznajte s nami MEVA SPORT – slovenskú futbalovú značku číslo 1 na trhu (PR text)