ONLINE: MŠK Púchov - ŠK Slovan Bratislava B dnes, II. liga (30. kolo, LIVE)

MŠK Púchov - ŠK Slovan Bratislava B: ONLINE prenos zo zápasu 30. kola II. ligy.
MŠK Púchov - ŠK Slovan Bratislava B: ONLINE prenos zo zápasu 30. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|17. máj 2024 o 14:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 30. kola II. ligy: MŠK Púchov - ŠK Slovan Bratislava B.

PÚCHOV. Futbalisti MŠK Púchov a ŠK Slovan Bratislava B dnes hrajú zápas 30. kola II. ligy.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MŠK Púchov - ŠK Slovan Bratislava B dnes (II. liga LIVE, 30. kolo, piatok, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2023/2024
17.05.2024 o 17:00
30. kolo
Púchov
2:2
(1:2, 1:0)
90+3 minúta
Ukončený
Slovan Bratislava U21
Prehľad
Góly: 44. Obšivan, 47. Mojžiš – 19. Maroš, 30. Maroš. ŽK: 90+3. Spáčil (SBB). ČK: 26. Marko (SBB). Rozhodca: Greško – Cisko, Tokoš. Diváci: 365.
Prenos
V dnešnom zápase záverečného kola MONACObet ligy medzi Púchovom a Slovanom "B" nie je nik víťaz. Tímy si delili body. Púchov ostal na 6. priečke tabuľky a rovnako tak aj Slovan "B", ktorý ostal na 12. priečke. Petržalka sa pozrie do baráže, keďže Prešov zaváhal s domácim Humenným. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok piatkového večera.
90+4
Koniec zápasu.
90+3
Mičudov veľmi dobre vyzerajúci center z pravého krídla, ktorý však neostal na ihrisku. Bude z toho iba odkop od Hrdinovej brány.
90+3
yellowCardŽltá karta pre tím ŠK Slovan Bratislava U21 (Spáčil).
90+2
importantNebezpečný center na vzdialenejšiu žrď v podaní Púchova! Výborná šanca Kopičára v závere stretnutia, nedokázal však namieriť svoj hlavičkový pokus presne!
90+1
Mičuda na pravom krídle faulovaný Bezghubom. Púchov získava štandardku z veľmi zaujímavej pozície. Pravdepodobne to bude center do šestnástky.
90
Púchov sa momentálne snaží, čo mu sily stačia, aby išiel do vedenia. K hlavičke v šestnástke sa snažil prepracovať Holiš, ale píska sa útočný faul.
89
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava U21:
z ihriska odchádza Maroš, prichádza Balko.
88
Brániacich Púchovčanov zaskočila lopta z rohu, ktorá preletela cez šestnástku. Následne snaha o rýchlu rozohrávku v podaní Púchova.
88
Rohový kop sa bude opakovať.
87
Nebezpečný pokus v podaní Slovana. Pilný si musel dať pozor, aby ho strela k ľavej žrdi nezaskočila. Rohový kop pre hostí.
86
Holiš v ofsajde.
84
changeStriedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Mráz, prichádza Holiš.
83
Katastrofálne vyriešená brejková situácia v podaní Púchova. Kapusniak si to bude vyčítať ešte veľmi dlho. Jasný prienik dvaja proti jednému, ale Ferleťák si splnil svoje defenzívne povinnosti na jednotku.
82
Center na vzdialenejšiu žrď v podaní domácich. Šikovne vymyslené od Loduhu, no Mráza nenašiel. Odkop od brány Hrdinu.
82
Púchovčania sa udržali na lopte. Snaha o rýchlu rozohrávku. Lopta je v pokutovom území, ale Kopičár nenašiel nikoho.
80
Kapusniak neprešiel cez súpera na pravom krídle, napokon z toho bude len odkop od brány Hrdinu. Dobrá defenzívna práca Ferleťáka.
78
Domáci mohli ísť dopredu, no zastavil ich ofsajdový verdikt čiarového rozhodcu. Slovan zbiera cenné sekundy.
77
Vysoká lopta, ktorá neprekvapí Hrdinu. Púchovu sa čas pomaly, ale isto kráti.
75
Púchov sa snaží prechádzať smerom vpred, no zatiaľ im zakončenia veľmi nevychádzajú. Na pravom krídle prišli o loptu. Následne Mičudov center do šestnástky chytá Hrdina.
73
Pilný vyrážal zrazenú loptu len do jedného z hosťujúcich hráčov. Znova si Púchov musí dávať pozor. Rohový kop pre Slovan.
73
Nevydarený pas na strane domácich. Máme pred sebou záverečnú dvadsaťminútovku duelu. Stav je aj naďalej vyrovnaný.
72
importantSlovan mohol pohroziť po rohovom kope! Dobre teraz pohrozil Kapusniak, no bránu míňa o pár centimetrov!
70
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava U21:
z ihriska odchádza Szalma, prichádza Bezghuba,
z ihriska odchádza Kramár, prichádza Ferleťák.
69
Veľká šanca Púchova. Nevydarená prihrávka v predbránkovom území na Michlíka. Škoda tejto šance, neprišlo ani len strelecké zakončenie.
68
Ľahká práca pre brankára Slovana po rohovom kope. Loptu výskokom chytá do rukavíc.
68
Ďalšia možnosť Púchova! Krásna strela a následne vynikajúci reflex Hrdinu! Rohový kop pre domácich.
68
Hra nám opäť pokračuje.
66
Hra je prerušená. Opätovné zranenie trápi Kramára.
64
Marošovi opäť veľa nechýbalo, aby strelil ďalší gól! Tentokrát však dokázali Púchovčania loptu odvrátiť. Roh pre Slovan.
63
importantOpäť pozor na Púchov! Do streleckého zakončenia sa dostal Levai, no prestrelil priestor troch žrdí brány Hrdinu!
62
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava U21:
z ihriska odchádza Božík, prichádza Spáčil.
61
Dnešné stretnutie sleduje 365 divákov.
60
Krásna prihrávka domácich, ale zrazený strelecký pokus, ktorý brankár Hrdina chytá! Mráz sa dostával do dobre vyzerajúcej šance, nakoniec však z toho gól nebude.
58
Nebezpečná lopta, od Habodasza sa to odrazilo po rohovom kope rovno do náruče Hrdinu, ktorý stále drží vyrovnaný stav.
58
Na pravej strane sa otvoril priestor pre Púchovčanov. Hrdina už loptu na ihrisku nestihol, ale veľmi dobre zapracovala defenzíva Slovana. Šikovne si tam dokázal pomôcť Kramár. Rohový kop pre Púchov.
56
importantGól Púchovčanov po rohovom kope platiť nebude! Arbiter Greško videl ofsajdové postavenie jedného z útočiacich hráčov domácich. Odkop iba pre Hrdinu.
56
Center Púchovčanov odvrátili Slovanisti na rohový kop práve pre domácich. Púchov sa bude aj naďalej snažiť dobíjať súperovu bránu.
55
Nedovolený kontakt na strane hostí. Kramár si pomohol pri návrate nedovolene. Dopredu môžu ísť domáci.
54
Nepresná prihrávka v podaní Púchova. Brankár Pilný musel v súboji o loptu uspieť, ak chce zachovať šance svojho tímu. Vhadzovanie Slovanistov.
53
Toto nebolo práve vydarená v podaní Púchova. Slovan ostane na súperovej polovici a opäť vhodí loptu do hry.
52
Pozor na rýchleho Mišoviča na ľavom krídle. Mičuda si splnil svoje defenzívne povinnosti. Vhadzovanie Slovanu.
50
Strela spoza pokutového územia v podaní Púchovčanov, no priamo do náruče pripraveného Hrdinu.
47
goalPúchov dal gól!
Púchov vyrovnáva na začiatku druhého dejstva! Center do šestnástky v podaní Mráza bol veľmi zle ubránený. Odrazenú loptu si prebral ADRIÁN MOJŽIŠ a presnou strelou prekonáva brankára Hrdinu. Stav je vyrovnaný – 2:2.
46
Začal sa druhý polčas.
Stav po prvom polčase je 1:2 pre rezervu Slovana! Tí išli do vedenia v 19. a v 30. minúte prostredníctvom Alexeja Maroša. V 26. minúte dostal červenú kartu hráč hostí Marko, čo výrazne oslabí Slovan v druhom dejstve. V 44. minúte dokázal Púchov znížiť zásluhou Obšivana. Uvidíme, čo sa bude diať v druhej štyridsať päť minútovke, ktorá sa začne približne o 18:02.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Lopta skončila na hlave jedného z domácich hráčov v šestnástke, no bola nepresná.
45+1
Mráz si to hodil do šestnástky, ale nebude rýchlejší ako Horňák. Nasleduje však rohový kop pre Púchov, ktorý bude to posledné v prvom polčase.
44
Kušnír s bolestivými gestami leží na trávniku. Uvidíme, či nastúpi aj v druhom polčase, trápi ho zásah do holennej kosti.
44
goalPúchov dal gól!
Púchovčania znižujú pred koncom prvého dejstva. MATEJ OBŠIVAN dokázal na tretí pokus svojho tímu prestreliť brankára Hrdinu. Slovanisti stali v predbránkovom území ako nemí, a hoci ich tam bolo veľa, nedokázali zastaviť túto strelu. Stav je 1:2.
43
Dobrá práca Kapusniaka, dokázal získať aspoň rohový kop.
42
Kušnírov center do pokutového územia, ktorý pristál na hlave Mišoviča. Ten však nedokázal presne zakončiť.
41
importantBožikova ďalekonosná ľavačka vôbec nebola márna! Po chybe Púchovčanov tak mohli Slovanisti vystrašiť Pilného. Napokon tam bol ešte teč a nasleduje tak ďalší roh pre hostí.
39
Ofsajd domáceho tímu tentokrát opäť preruší snahu Púchova. Lopta pre Slovan.
38
Mrázovi táto štandardka vôbec nevyšla. Chcel preveriť pozornosť hosťujúceho brankára Hrdinu priamym pokusom, no pri tejto strele sa brankár Slovanistov nemusel ani pohnúť z miesta, pretože bola nepresná.
37
Pískaný nedovolený zákrok na strane Slovanu. Príležitosť na štandardku pre Púchovčanov. Mráz pošle center do pokutového územia.
37
Šikovná kombinácia Púchovčanov, no spracovanie v pokutovom území od Loduhu nebolo úplne vydarené.
36
Tréner Marián Zimen rozhodne potrebuje oživiť ofenzívny potenciál svojho tímu. Aj preto poslal do hry Kapusniaka a vyzerá to tak, že to bude hrať na troch obrancov.
35
changeStriedanie v tíme MŠK Púchov:
z ihriska odchádza Pavlovič, prichádza Kapusniak.
33
Vysoká lopta Mráza na vzdialenejšiu žrď. Defenzíva Slovanu dokázala zapracovať, svoje defenzívne povinnosti si splnil Kramár. Následne dokázali Slovanisti vybojovať aj vhadzovanie.
30
goalŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
Krásny gól! Fantastická práca Slovanistov! ALEXEJ MAROŠ sa nedostal cez obrancu Púchova. Dostal sa k odrazenej lopte od súperovej kopačky a vyslal ďalekonosný pokus, ktorý umiestnil do ľavej šibenice. Toto bol naozaj parádny gól! Pilný ostal vo svojej svätyni bezmocný. Stav je 0:2.
28
Mrázova ľavačka z priameho kopu a Hrdinou výborný zákrok. Púchovčania nevyužili túto štandardku. Hrdina si dokázal bez problémov poradiť.
27
importantPavol Greško bol blízko pri celej situácií a toto rozhodnutie arbitra sa už zmeniť nedá. Nebol to až taký tvrdý zákrok, Mojžiš mal síce dobrú streleckú pozíciu, no rozhodnutie arbitra je naozaj nemenné. Marko tak musel ísť predbežne pod sprchy.
26
redCardČervená karta pre tím ŠK Slovan Bratislava U21 (Marko).
24
Slovanisti pri lopte. Veľmi vydarená prihrávka z druhej vlny pod seba. Opäť v tom mal prsty Mišovič, no musel sa okamžite vrátiť naspäť, aby Púchovčania nepodnikli rýchly protiútok.
21
Túto loptu v podaní domácich už na ľavom krídle Mráz nestihne. Rozohrávka tak bude patriť Slovanistom.
19
goalŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
Hostia idú v prvom dejstve už do vedenia! Mišovič poslal center z ľavej strany šestnástky, ktorý bol síce zblokovaný, no na hlavičku si vyskočil ALEXER MAROŠ a loptu dostal až za chrbát brankára Pilného. Stav je 0:1.
18
Domáci to opäť skúsia postupnou rozohrávkou, ale Obšivanova prihrávka už smerom dopredu toho veľa pre domácich nepriniesla. Následne sa Slovan pokúšal o rýchly útok, no lopta na pravom krídle už nenašla Maroša.
16
importantHostia vyrazili do samostatného úniku! Mišovič mal náskok, šprintoval smerom k bráne Pilného, no nedokázal prešprintovať domácich obrancov. Následne sa celá útočná akcia spomalila, a tak z nej Slovanisti nevyťažili. Škoda tejto akcie.
15
Mrázov center z rohového kopu do šestnástky nepriniesol domácim výraznejšiu príležitosť.
14
importantNebezpečná lopta od Mičudu, po ktorej už Hrdina zasahovať musel! Bol však dostatočne pozorný a s týmto odrazeným streleckým pokusom si poradil. Nasleduje rohový kop pre Púchov.
13
Dlhá lopta Púchovu do pokutového územia. Po tejto lopte neboli Slovanisti nijako vystrašení, brankár Hrdina loptu chytá do svojej moci a rozohrá ju svojim spoluhráčom.
12
importantVeľká možnosť Mráza! Dostal pridlhú loptu na vzdialenejšiu žrď, no išiel do sklzu a takmer sa mu podarilo ohroziť z bezprostrednej blízkosti bránu Hrdinu! Ten však zasahovať nemusel.
10
Center hostí dokázala defenzíva Púchovu odvrátiť do bezpečia.
10
Kušnírov center letel na prednú žrď. O pár sekúnd sa lopta opäť ocitla mimo hraciu plochu. Slovan si tak zopakuje rohový kop, tentokrát z opačnej strany.
9
Odvrátený center, s ktorým si poradili Púchovčania. Nasledovať však bude rohový kop na strane hostí.
8
Vavrík si to už chystal na pravačku v šestnástke, no dobrú pozornosť ukázali obrancovia hostí, ktorí zabránili prípadnému zakončeniu súpera.
7
Centrovaná lopta od Lacka. Ešte budú môcť hrať Púchovčania, no Lacko si nerozumel s Loduhom. Vhadzovať loptu do hry tak bude Slovan "B".
6
Lopta do šestnástky ktorá si našla Kušníra. Dobrá defenzívna snaha v podaní Púchovčanov.
5
Vhadzovanie pre Púchovčanov na polovici ihriska.
4
Kombinácia Púchovčanov na vlastnej polovici medzi duom Obšivan a Pavlovič. Teraz už dopredu preniká Lacko. Pre Vavríka sa naskytla zaujímavá pozícia, no defenzíva Slovanu "B" dokázala zasiahnuť.
3
Útočného faulu sa dopustil kapitán hosťujúceho výberu Habodasz. Rozohrávka od Pilného.
2
Domáci sa pokúsili o nákop do pokutového územia súpera, tí to však odpratali mimo nebezpečenstvo.
1
Úvodný výkop stretnutia zaobstarali Púchovčania.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MŠK Púchov: Pilný – Mičuda, Pavlovič, Obšivan, Lacko, Kopičár, Loduha, Mojžiš, Mráz (C), Levai, Vavrík
Náhradníci: Vavrúš, Vavrík, Štrauch, Lacko, Kaufman, Kapusniak, Michlík, Holiš, Martinček
Tréner: Marián Zimen

ŠK Slovan Bratislava U21: Hrdina – Kramár, Marušin, Szalma, Hornyák, Habodasz (C), Marko, Kušnír, Mišovič, Maroš, Božik
Náhradníci: Bezghuba, Balko, Spáčil, Šalkovič, Ferleťák, Balog
Tréner: Vladimír Gála

Rozhodca: Greško – Cisko, Tokoš.
Vážení futbaloví fanúšikovia, vítam Vás pri dnešnom zápase záverečného 30. kola MONACObet ligy medzi Púchovom a Slovanom Bratislava "B". Zápas sa bude odohrávať na Mestskom štadióne v Púchove. Úvodný výkop je naplánovaný na 17:00hod. Duel povedie rozhodcovská trojica Greško – Cisko, Tokoš.

MŠK Púchov sa nachádza na 6. priečke tabuľky so 46 bodmi. V prípade zaváhania Humenného a Považskej Bystrice môžu ešte zverenci trénera Mariána Zimena pomýšľať na 4. priečku.

ŠK Slovan Bratislava "B" sa nachádza na 12. priečke tabuľky s 35 bodmi. Zverenci trénera Vladimíra Gálu nie sú v zajtrajšom zápase tabuľkovým favoritom, no v prípade výhry a zaváhania Šamorína a Pohronia by sa mohli dostať na 10. priečku. Zajtra sa o všetkom rozhodne.

Vzájomné meranie síl oboch celkov sa uskutočnilo naposledy 05.11.2023. Vtedy Slovan "B" prehral s Púchovom stavom 2:4.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Tabuľka II. ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
KFC KomárnoKFC KomárnoKFC Komárno
30
21
4
5
64:28
67
P
P
V
V
R
2
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
30
19
7
4
64:29
64
V
V
R
V
V
3
1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov
30
19
6
5
53:21
63
P
V
R
V
P
4
Futbalový klub HumennéFutbalový klub HumennéFutbalový klub Humenné
30
14
8
8
43:32
50
V
P
V
R
R
5
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
30
12
11
7
48:38
47
P
P
R
V
R
6
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
30
14
5
11
54:49
47
R
V
R
P
V
7
Spartak MyjavaSpartak MyjavaSpartak Myjava
30
12
8
10
42:42
44
V
R
R
V
V
8
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
30
13
3
14
53:48
42
V
V
V
P
P
9
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
30
12
4
14
57:62
40
P
P
R
P
R
10
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
30
11
6
13
44:50
39
V
P
R
V
P
11
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
30
10
8
12
49:56
38
V
R
V
P
R
12
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
30
10
6
14
46:55
36
R
V
P
P
V
13
SLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOV
30
10
5
15
34:50
35
P
V
P
P
V
14
OFK MalženiceOFK MalženiceOFK Malženice
30
6
7
17
34:51
25
P
P
R
R
P
15
MFK Dolný KubínMFK Dolný KubínMFK Dolný Kubín
30
4
8
18
27:68
20
V
P
P
R
R
16
Futbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová Ves
30
3
4
23
22:55
13
P
V
P
R
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ONLINE: MŠK Púchov - ŠK Slovan Bratislava B dnes, II. liga (30. kolo, LIVE)