Situácia v bardejovskom futbale sa hýbe. Ozvali sa aj iné športy

Stanislav Soroka.
Stanislav Soroka. (Autor: Peter Cingel)
Peter Cingel|29. dec 2022 o 08:00

Téma šport bola predmetom mestského zastupiteľstva.

BARDEJOV. Situácia okolo bardejovského futbalu pomaly speje k rozuzleniu.

Po demisii Stanislava Soroku z funkcie prezidenta klubu to vyzeralo veľmi vážne.

Ukazuje sa však, že predsa len, aj zásluhou Soroku a zástupcov mesta Bardejov, začína prevládať rácio a s futbalom v meste zapísanom v zozname UNESCO to až také zlé nebude.

Oznámil to mestu. Aká bola reakcia?

„Rozhodnutie vzdať sa funkcie prezidenta futbalového klubu Partizán Bardejov BŠK k dňu 15.11.2022 som oznámil verejne na tlačovej besede,“ informoval o svojom rozhodnutí bývalý prezident klubu Stanislav Soroka.

„Klub riadne pokračoval v tréningovom procese do 9. decembra. Viedol ho tréner A-mužstva Rastislav Kica. Rozhodnutie vzdať sa funkcie prezidenta som rovnako oznámil písomnou formou primátorovi mesta Bardejov,“ pokračoval Soroka.

Mesto na písomné oznámenie reagovalo. Vedúci tlačového referátu a medzinárodných vzťahov Štefan Hij nám poskytol text odpovede.

Stálo v nej: „Vážený pán prezident, samospráva Bardejova berie na vedomie vaše oznámenie o odstúpení z funkcie prezidenta futbalového klubu Partizán Bardejov. V súvislosti s tým vyjadruje presvedčenie, že sa podarí spoločnými silami nájsť východisko zo vzniknutej situácie tak, aby tým neutrpel futbal v Bardejove.“

Síce skončil, ale ostal na čele

Odstúpenie z funkcie prezidenta klubu neznamená, že Stanislav Soroka už nie je prvým mužom bardejovského futbalu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Situácia v bardejovskom futbale sa hýbe. Ozvali sa aj iné športy