Reiter už nemá v Stropkove žiadnu funkciu. Skončil ako tréner aj konateľ

Ľubomír Reiter (vpravo).
Ľubomír Reiter (vpravo). (Autor: Ladislav Lukáč)
Daniel Dedina|22. máj 2023 o 20:45

Naznačil, aké by mali byť jeho ďalšie kroky.

STROPKOV. Futbalisti Stropkova nezažívajú ideálnu jarnú časť. Po tom, čo z kádra odišlo viacero hráčov, prišla negatívna séria výsledkov.

Päť prehier v rade a celkovo šesťzápasová šnúra bez víťazstva si vyžiadali svoju daň. V priebehu minulého týždňa skončil pri mužstve tréner Ľubomír Reiter.

Niekdajší 28-násobný reprezentant Slovenska pôsobil po návrate do materského klubu aj v pozícii konateľa. Ani to už neplatí, pred časom skončil aj v tejto funkcii.

S nikým nemá problém

„Ako konateľ som skončil pred mesiacom. Odišiel som dobrovoľne. Bol som už z toho unavený, robiť manažéra, konateľa i trénera. Hoci ide o tretiu ligu, amatérsku, je to náročné. Robil som to od srdca a s nasadením,“ skonštatoval Reiter.

Konateľom MŠK Tesla Stropkov bol od februára 2019 a klub previedol náročným covidovým obdobím.

„Minulý týždeň som sa po vzájomnej dohode s primátorom Ondrejom Brendzom rozhodol, že skončím aj vo funkcii trénera,“ priblížil Reiter. Spolu s ním skončili aj asistent trénera Ján Šafranko a tréner brankárov Ján Biroš.

Bývalý výborný útočník zdôraznil, že dôvodom jeho konca nie je žiaden konflikt ani nič podobné.

„Som Stropkovčan, cez víkend som sa zúčastnil Šafranko Cupu. Nemám absolútne žiaden problém s primátorom ani terajším konateľom Dominikom Terazom. Klubu budem naďalej, v rámci svojich možností, pomáhať,“ poznamenal Reiter.

Vráti sa do Ameriky?

V najbližšom období bude prioritou Ľubomíra Reitera nájsť si novú prácu. Venovať sa chce len trénerstvu. Niečo sa mu črtalo už pred časom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Reiter už nemá v Stropkove žiadnu funkciu. Skončil ako tréner aj konateľ