Pokuty dostali Trnava, Šporar aj tréner Nitry Galád

Tréner Galád sa neudržal a po víťaznom góle v 95. minúte vbehol na ihrisko. Na snímke sa k nemu blíži strelec tretieho zásahu Jaroslav Machovec.
Tréner Galád sa neudržal a po víťaznom góle v 95. minúte vbehol na ihrisko. Na snímke sa k nemu blíži strelec tretieho zásahu Jaroslav Machovec. (Autor: fortunaliga.sk - huste.tv)
SITA|30. nov 2018 o 15:28

Šporar pyká za poškodenie sadrokartónového stropu v budove nitrianskeho štadióna.

BRATISLAVA. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala srbského stopéra v kádri AS Trenčín Erhana Mašoviča, vylúčeného za podrazenie súpera v jasnej gólovej príležitosti v zápase 16. kola najvyššej slovenskej súťaže proti domácej Dunajskej Strede, nepodmienečným pozastavením výkonu športu na jedno súťažné stretnutie.

Za červenú kartu po dvoch napomenutiach ŽK v domácom dueli proti FC Nitra dostal dištanc na 1 zápas aj stredopoliar FC Spartak Trnava Erik Grendel.

Šporar poškodil strop na štadióne v Nitre

Po piatej žltej karte v sezóne musia jedno súťažné stretnutie nútene pauzovať Andrej Fábry (Nitra), Patrik Banovič a Denis Duga (obaja Zlaté Moravce-Vráble), všetci od 25. novembra 2018.

Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v aktuálnej úradnej správe.

DK SFZ zobrala na vedomie stanovisko ŠK Slovan Bratislava a slovinského útočníka Slovana Andraža Šporara potrestala pokutou 300 eur za nešportové správanie (poškodenie sadrokartónového stropu v budove nitrianskeho štadióna pri odchode z hracej plochy) počas stretnutia 15. kola Fortuna ligy v Nitre s domácim FC.

Galád vbehol na ihrisko

Na základe správy delegáta stretnutia, oznámenia delegáta zväzu o zistených nedostatkoch v zápase a záznamu o činnosti náhradného rozhodcu "disciplinárka" uložila pokutu 200 eur koučovi FC Nitra Ivanovi Galádovi za opustenie trénerskej zóny s následným vykázaním z lavičky náhradníkov na tribúnu počas stretnutia 16. kola v Trnave s domácim Spartakom.

Na základe správy delegáta stretnutia, oznámenia delegáta zväzu o zistených nedostatkoch v zápase, záznamu o činnosti náhradného rozhodcu a priloženej fotodokumentácie DK SFZ uložila klubu FC Spartak Trnava disciplinárnu sankciu - pokutu 500 eur za hrubé nešportové správanie divákov (použitie pyrotechniky) a nedostatočnú usporiadateľskú službu (umožnenie vnesenia a použitia pyrotechniky) počas domáceho stretnutia 16. kola Fortuna ligy proti FC Nitra.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Pokuty dostali Trnava, Šporar aj tréner Nitry Galád