Spolu majú vyše 350 štartov v slovenskej lige. Prichádzajú na pomoc štvrtoligistovi

Nové Zámky odohrali deväť prípravných zápasov.
Nové Zámky odohrali deväť prípravných zápasov. (Autor: FKM Nové Zámky / Facebook)
Titanilla Bőd|5. mar 2024 o 16:00

Líder má na čele trojbodový náskok.

BRATISLAVA, NOVÉ ZÁMKY. Príchodom jari sa postupne rozbiehajú aj nižšie futbalové súťaže. Cez víkend štartuje jarná časť Majstrovstiev regiónu – IV. ligy Západ.

Lídrom tabuľky je FKM Nové Zámky, ktoré má trojbodový náskok pred prenasledovateľmi TJ Slavoj Boleráz a ŠK 1923 Gabčíkovo.

Deväť prípravných zápasov

Novozámčania odohrali deväť prípravných zápasov a stretli sa so zaujímavými súpermi.

Maďarskému druholigistovi Mosonmagyaróvári TE podľahli 0:4, s treťoligovou Galantou prehrali 1:4. Nasledovala prehra 2:3 s druholigovým Šamorínom a remíza 1:1 s treťoligovou Račou.

Súpera z vlastnej súťaže, FC Pata zdolali 3:0, s účastníkom tretej ligy ŠKF Sereď remizovali 2:2. Treťoligovej Šali podľahli 3:5 a prípravu uzavreli dvoma víťazstvami bez inkasovaného gólu, účastníka piatej ligy OFK Branč zdolali 4:0 a mužstvo zo IV. ligy BFZ Ivanku pri Dunaji 2:0.

„Príprava prebiehala štandardne, v plnej miere sme využívali umelú trávu v Radave. Ale až súťažné zápasy ukážu, ako sme na tom reálne. V príprave môžete hrať aj so súpermi z vyšších súťaží, ale nikdy nedokážete namodelovať majstrovský zápas, ten stres a vplyvy, ktoré tie súboje prinášajú,“ vravel pre Sportnet tréner Nových Zámkov Marián Süttő.

„Každý zápas nám odhalil veľa nedostatkov, ktoré sme sa snažili odstrániť. Nemôžem vyjadriť úplnú spokojnosť s prípravou, keďže v každom sa zápase sa udiali dobré momenty, ale aj horšie,“ doplnil Süttő.

Zvučné mená

Nové Zámky v zime angažovali veľmi zvučné mená. Prichádzajú štyria hráči bohatými skúsenosťami.

Spolu majú 353 štartov v najvyššej slovenskej súťaži.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Spolu majú vyše 350 štartov v slovenskej lige. Prichádzajú na pomoc štvrtoligistovi