Kto strelil najkrajší gól roka 2023? Stále môžete hlasovať

(Autor: Futbalnet)

Hlasovanie potrvá do 15. januára 2024.

BRATISLAVA. Liga majstrov? Premier League? Kvalifikácia na EURO 2024? Krásne góly nepadajú len v prestížnych súťažiach, ale aj na slovenských ihriskách v nižších súťažiach.

Z množstva pekných gólových momentov v amatérskych súťažiach na Slovensku, na ktoré počas sezóny upozornili fanúšikovia a čitatelia, vybral Sportnet desať.

Tie sa uchádzajú o titul Najkrajší gól roka 2023.

VIDEO: Desať uchádzačov o titul Gól roka 2023 si pozrite tu:

Aj v tomto ročníku vyhlásime víťaza v dvoch kategóriách – okrem hlasovania čitateľov Sportnetu a Futbalnetu si svojho favorita vyberú aj futbaloví experti a bývalí či súčasní skvelí zakončovatelia.

Doterajší víťazi

Zaujímavé ceny sme pripravili pre autorov gólov a vecnými cenami odmeníme aj päť vyžrebovaných hlasujúcich, ktorí získajú od Sportnetu knižnú publikáciu.

Víťaz hlasovania fanúšikov získa trofej a tri značkové zápasové lopty od spoločnosti MEVA, autor gólu, ktorého vyberie porota expertov, zasa dres s podpismi slovenských futbalových reprezentantov.

Hlasovanie sa končí v pondelok 15. januára 2024 pred polnocou.

Hlasovať môžete aj viackrát, ale z jednej e-mailovej adresy iba raz za deň. Po označení vášho favorita zadajte e-mailovú adresu, označte, že súhlasíte s podmienkami hlasovania a kliknite na "Hlasovať". Následne vám príde e-mail, v ktorom musíte kliknúť na link a až potom sa váš hlas zaznamená.

Vyplňte formulár a podporte svojho favorita!

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Kto strelil najkrajší gól roka 2023? Stále môžete hlasovať