Pačinda sa zranil proti Trenčínu, mimo bude niekoľko týždňov

Erik Pačinda.
Erik Pačinda. (Autor: TASR)
SITA|10. apr 2018 o 20:09

Utrpel svalové zranenie.

DUNAJSKÁ STREDA. S desiatimi gólmi najlepší strelec FC DAC 1904 Dunajská Streda v sezóne 2017/2018 Erik Pačinda bude pre zranenie zadného stehenného svalu dlhšie nútene pauzovať.

Nebude k dispozícii klubu, ktorý šesť kôl pred koncom figuruje na 2. mieste tabuľky s odstupom 9 bodov na lídra FC Spartak Trnava.

Dvadsaťosemročný ofenzívny univerzál musel odísť predčasne z ihriska už v 10. min nedeľňajšieho víťazného zápasu v Trenčíne proti AS (3:1).

"Ako ukázali lekárske vyšetrenia, utrpel svalové zranenie, ktorého predpokladaná doba rekonvalescencie potrvá niekoľko týždňov," informuje oficiálna internetová stránka klubu zo Žitného ostrova.

V spomenutom nedeľňajšom ligovom stretnutí v Trenčíne odišiel predčasne z trávnika aj Eric Javier Davis Grajales, ktorý odohral necelú hodinu.

"V jeho prípade išlo o kŕče, striedal z preventívnych dôvodov. Zdravotne je v poriadku," uvádza dunajskostredský klubový web na margo 27-ročného panamského ľavého obrancu či krídelníka.

Pre bolesti lýtka po návrate z Bangkoku nenastúpil za FC DAC v ostatných dvoch zápasoch Fortuna ligy obranca Ľubomír Šatka, ktorý rovnako ako Pačinda tiež debutoval v národnom tíme v Bangkoku.

Pilier defenzívy by však už na sobotňajší duel proti Žiline mal byť trénerom k dispozícii.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Pačinda sa zranil proti Trenčínu, mimo bude niekoľko týždňov