Erik Pačinda prestúpil do Dunajskej Stredy

Erik Pačinda (vpravo) opúšťa košický Čermeľ, v najbližšom období bude pôsobiť v Dunajskej Strede.
Erik Pačinda (vpravo) opúšťa košický Čermeľ, v najbližšom období bude pôsobiť v Dunajskej Strede. (Autor: TASR)
SITA|23. jún 2015 o 17:59

Teraz už bývalý útočník MFK Košice podpísal s Dunajskostredčanmi zmluvu na tri roky.

BRATISLAVA. Slovenský futbalista a dosiaľ hráč MFK Košice Erik Pačinda mení dres.

Dvadsaťšesťročný ofenzívny univerzál (nar. 9. mája 1989) prestúpil z tímu "východniarov", ktorí z dôvodu nesplnenia finančných kritérii nedostali licenciu pre nastávajúci ročník najvyššej súťaže, do fortunaligového mužstva FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Pačinda, ktorý mal s Košicami platnú zmluvu do konca tohto kalendárneho roka, sa dohodol s vedením tímu zo Žitného ostrova na trojročnom kontrakte.

Informuje o tom oficiálna internetová stránka košického klubu, ktorý nedávno zmenil názov na FC VSS.

"Chcel by som oceniť prístup Dunajskej Stredy i korektné rokovania s pánmi Világim a Véghom. Erikovi ďakujeme za odvedené služby pre náš klub a prajeme mu veľa úspechov na jeho novom pôsobisku," povedal športový riaditeľ FC VSS Košice Ján Lesniak.

Podľa jeho slov sa obidva kluby dohodli, že nezverejnenia prestupovú čiastku. Za MFK Košice Pačinda odohral 93 ligových zápasov, v ktorých strelil 19 gólov.

V Slovenskom pohári nastúpil 13-krát a mal 6 presných zásahov, v uplynulom ročníku najvyššej slovenskej súťaže skóroval štyrikrát.

Erik Pačinda si v doterajšej kariére obliekal dresy Lokomotívy Košice, MFK Košice, rakúskeho SV Horn a hosťoval aj vo francúzskom tíme FC Tours.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Erik Pačinda prestúpil do Dunajskej Stredy