Kanonier slovenskej ligy môže zamieriť do Ruska. Za tri milióny eur

Venezuelčan má za sebou najlepšiu sezónu svojej kariéry.
Venezuelčan má za sebou najlepšiu sezónu svojej kariéry. (Zdroj: TASR, Autor: Lukáš Grinaj)
Titanilla Bőd|21. máj 2021 o 00:21

Venezuelský útočník dal v aktuálnej ligovej sezóne 16 gólov.

O najlepšieho strelca slovenskej súťaže Erica Ramíreza má záujem ruský klub Rubin Kazaň. Informáciu priniesol na Twitteri portál Russian Football News s odkazom na portál sport24.ru.

Štvrtý tím ruskej najvyššej súťaže má podľa medializovaných informácií zaplatiť za venezuelského útočníka Dunajskej Stredy tri milióny eur.

Utvoril aj klubový rekord

Ramírez zamieril do Európy pred štyrmi rokmi, keď podpísal zmluvu s Karvinou. Z českého tímu sa dostal v roku 2019 na hosťovanie do Senice, a v lete toho istého roku prestúpil do Dunajskej Stredy.

V predchádzajúcej sezóne skóroval sedemkrát, momentálne má na konte 16 presných zásahov a je najlepším strelcom Fortuna ligy. Polovicu svojich gólov dosiahol v nadstavbovej časti v šiestich stretnutiach po sebe, čím utvoril aj nový klubový rekord.

V národnom tíme Venezuely debutoval vlani v októbri, dostal sa aj do predbežnej nominácie na júnový turnaj Copa America.

Aj Bayo prestúpil za milióny

Ak sa jeho prestup uskutoční, bude to v priebehu dvoch rokov už druhý veľký transfer útočníka DAC: začiatkom roku 2019 prestúpil zo Žitného ostrova do Celticu Glasgow ďalší kanonier, Vakoun Issouf Bayo za vyše 2 milióny eur.

Útočník z Pobrežia Slonoviny sa však v škótskej súťaži nepresadil a momentálne je futbalistom francúzskeho druholigového tímu Toulouse, za ktorý dal v aktuálnej sezóne už desať gólov. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Kanonier slovenskej ligy môže zamieriť do Ruska. Za tri milióny eur