Do kádra Senca pribudol Najman, záujem o Kitaša a Buryána

SITA|11. júl 2007 o 18:18

SENEC 11. júla (SITA) - Posilou slovenského futbalového klubu FC Senec pred novou sezónou najvyššej slovenskej súťaže Corgoň ligy 2007/08 je 23-ročný útočník Ján Najman (nar. 18. 8. 1983) z FC Artmedia ...

SENEC 11. júla (SITA) - Posilou slovenského futbalového klubu FC Senec pred novou sezónou najvyššej slovenskej súťaže Corgoň ligy 2007/08 je 23-ročný útočník Ján Najman (nar. 18. 8. 1983) z FC Artmedia Petržalka. "Najman k nám prichádza podľa mojich informácii na ročné hosťovanie. Mal som ešte príliš málo času, aby som ho ako futbalistu dokonale spoznal, ale my akútne potrebujeme útočníkov. Stratili sme totiž Erika Takáča, ktorý odchádza do Tatrana Prešov," povedal v stredu podvečer pre agentúru SITA nový kormidelník FC Senec Ivan Galád, ktorý zároveň potvrdil aj intenzívne rokovania o príchode ďalšej posily: "Bolo u nás na skúške viacero futbalistov. Momentálne vynakladáme najväčšiu snahu na získanie 21-ročného defenzívneho hráča Petra Kitaša z Podbrezovej (nar. 11. 10. 1985, pozn.)."

Štyridsaťštyriročný rodák z Krupiny ďalej uviedol, že pri Slnečných jazerách majú naďalej záujem aj o služby ďalšieho hráča Artmedie, českého obrancu Jana Buryána, ktorý bol u "oranžových" tiež na skúške. "V tomto prípade ešte nič nie je uzavreté, ale boli by sme veľmi radi, ak by sa nám ho podarilo získať," skonštatoval bývalý kouč FC Nitra. S mužstvom FC Senec trénujú momentálne aj Tomáš Ďurica a Michal Drahno. "Obaja môžu za nás nastúpiť až od 1. augusta, ani u nich však ešte nie je nič dotiahnuté do konca. Jednou z možností je aj príchod nejakých hráčov zo zahraničia, všetko je zatiaľ otvorené," skonštatoval kouč Senca.

Počas celej letnej prípravy sa v bránke ôsmeho mužstva z uplynulej sezóny Corgoň ligy neobjavoval Ján Novota, dovtedajšia gólmanská jednotka Senca. "Novota bol zranený, už sa však pripravuje normálne s mužstvom a pocestuje aj na zápas prvého kola nového ročníka Corgoň ligy do Košíc," dodal Ivan Galád, ktorý stále nemá s vedením Senca podpísanú zmluvu. V piatok by sa však mal objaviť na tlačovej konferencii tímu spolumajiteľa Jozefa Valoviča v Kenvelo café na Obchodnej ulici v Bratislave.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Do kádra Senca pribudol Najman, záujem o Kitaša a Buryána