Chudý si už vybral asistenta, intenzívne sleduje aj nových hráčov

Trénerský štáb Dukly sa rozrastie, k Miroslavovi Chudému a Richardovi Šechnému (v pozadí) pribudne ďalší asistent.
Trénerský štáb Dukly sa rozrastie, k Miroslavovi Chudému a Richardovi Šechnému (v pozadí) pribudne ďalší asistent. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|12. apr 2019 o 00:00

Michalovský tréner hľadá hlavne útočné typy, chce mať široký káder.

MICHALOVCE. Nováčik našej najvyššej hokejovej súťaže HK Dukla Ingema Michalovce sa aj v budúcej sezóne bude môcť spoliehať na služby trénera Miroslava Chudého.

Rodák z Krupiny síce ešte oficiálne novú zmluvu nepodpísal, avšak s vedením zemplínskeho klubu je už ústne dohodnutý na ďalšej spolupráci.

„V Michalovciach som spokojný a našiel som tam veľmi dobré podmienky na prácu. Nemám preto dôvod odchádzať niekam preč, navyše záujem bol obojstranný. Postupom do extraligy začíname novú etapu michalovského hokeja a som rád, že môžem byť jej súčasťou,“ povedal Chudý.

Vo štvrtok sme ho vo zastihli na zimnom štadióne, kde s klubovými funkcionármi debatoval o ďalších prípravách na nový ročník.

O motiváciu má postarané

Skúsený tréner, ktorý o desať dní oslávi 57. narodeniny, začal svoju misiu v Dukle v októbri 2017, čo znamená, že jeho najvzdialenejší trénerský angažmán už trvá viac než poldruha roka.

V pozícii hlavného kouča ešte nikde predtým také dlhé obdobie nepôsobil.

„V tomto klube sa mi pracuje dobre, má výbornú podporu mesta a skvelých fanúšikov. Stále sa máme kde posúvať, preto mám o motiváciu postarané. Nie je to žiadny stereotyp a ja sa už veľmi teším na novú sezónu.“

S vedením klubu aktuálne rieši skladbu realizačného tímu, ktorý sa postupom medzi elitu určite rozrastie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Chudý si už vybral asistenta, intenzívne sleduje aj nových hráčov