Antal Németh už nie je trénerom DAC. Nástupcu ešte nemá

Antal Németh.
Antal Németh. (Autor: TASR)
Titanilla Bőd|9. nov 2021 o 12:37

Osud maďarského trénera spečatila domáca prehra so Sereďou.

DUNAJSKÁ STREDA. Antal Németh už nie je trénerom DAC Dunajská Streda. Klub to oznámil na svojej oficiálnej stránke.

 „Futbalový klub DAC 1904 s okamžitou platnosťou ukončil zmluvu s hlavným trénerom Antalom Némethom, ktorý dnešným dňom končí svoje pôsobenie na Žitnom ostrove. Kontrakt 47-ročného maďarského kormidelníka pôvodne platil do 31. mája 2022,“ píše sa na stránke fcdac.sk.

Antal Németh prišiel na Žitný ostrov vlani v júli ako asistent Bernda Storcka. Po odchode nemeckého kouča v apríli tohto roka prevzal tím najskôr ako poverený tréner a od novej sezóny 2021/22 už ako hlavný tréner.

Bol 27. trénerom dunajskostredského klubu v najvyššej súťaži a žlto-modrých viedol v 23 súťažných stretnutiach (19 vo Fortuna lige, 2 v Európskej konferenčnej lige a 2 v Slovnaft Cupe). Dosiahol v nich 11 výhier, 5 remíz a 7 prehier.

„Tréningový proces mužstva bude v najbližších dňoch prebiehať pod vedením zvyšných členov trénerského tímu, v spolupráci s trénermi nášho partnerského klubu zo Šamorína na čele s Michalom Kurucom. Meno nástupcu Antala Németha oznámime neskôr,“ informoval klub.

Pre maďarského trénera sa stala osudnou domáca prehra 1:3 so Sereďou. V závere stretnutia už aj fanúšikovia ho otvorene vyzývali, aby odstúpil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Antal Németh už nie je trénerom DAC. Nástupcu ešte nemá