Hlavné menu

Podarilo sa. Prvýkrát v histórii budú mať všetky súťaže ZsFZ svojich partnerov

29. aug 2022 o 00:00

NITRA (ZsFZ) - Západoslovenský futbalový zväz úspešne zavŕšil proces získavania partnerov pre svoje ligy. Značka MEVA bude oficiálnym sponzorom podstatnej časti súťaží dospelých a podporí aj dorastencov. Prvýkrát v histórii tak budú mať všetky súťaže ZsFZ svojich podporovateľov.

Vedenie Západoslovenského futbalového zväzu si za jeden zo svojich hlavných cieľov činnosti stanovilo získanie dlhodobých partnerov pre svoje súťaže. Podarilo sa. V priebehu uplynulého týždňa sa uzavrela zmluva o vzájomnej spolupráci medzi ZsFZ a spoločnosťou MEVA SPORT SK, s.r.o., ktorá je výrobcom športového oblečenia a výstroje. Tá bude sponzorom najvyššej súťaže dospelých - Majstrovstiev regiónu, ako aj všetkých skupín VI. líg. Spolupráca sa vzťahuje aj na dorastenecké IV. a V. ligy. Zoznam podporovaných líg je teda skompletizovaný na maximum.

K získaniu sponzorov súťaží sa vyjadril Peter Kováč, predseda ZsFZ: "Som rád, že avizovaný zámer získania dlhodobých partnerov pre súťaže ZsFZ sa nám podaril naplniť v plnom rozsahu. V mene Výkonného výboru želám našim podporovateľom a klubom efektívnu vzájomnú spoluprácu."

O stanovisko k spolupráci sme požiadali aj p. Mária Kyjaka, majiteľa značky MEVA: "Svoju produkciu zameriavame na prostredie futbalovej komunity. Spolupráca s najväčším regionálnym zväzom je pre nás preto veľmi významná a zaväzujúca. Klubom Majstrovstiev regiónu dodáme zápasové lopty najvyššej triedy, víťazom podporovaných líg poskytneme sadu športového oblečenia. Všetky kluby budú mať taktiež nárok na solídnu zľavu z ceny produktov MEVA. Sme poctení, že môžeme takouto formou podporiť amatérsky futbal v kategórii dospelých i dorastencov."


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: