V Dunajskej Strede obhájil post predsedu ObFZ Arpád Benovič!

(Zdroj: ObFZ DS, Autor: ObFZ DS)
Marián Červenka|1. dec 2021 o 15:50

Report z volieb

V závere uplynulého týždňa sa na južnom Slovensku odohrali ďalšie voľby v rámci oblasti. Na Žitnom ostrove sa uchádzal o post predsedu ObFZ Dunajská Streda Arpád Benovič. Mimoriadna volebná konferencia bola zvolaná na základe odporúčania kontrolóra SFZ, z dôvodu zabezpečenia kontinuity a jednotného riadenia na všetkých stupňoch v SFZ. Konferencie sa zúčastnilo 33 delegátov zo 47 pozvaných, čiže bola 71-percentná účasť delegátov s právom hlasovať. Súčasťou programu bolo i ocenenie funkcionárov, ktorí sa dožili životného jubilea. Následne pristúpili delegáti k voľbám do orgánov ObFZ Dunajská Streda. Predseda volebnej komisie pán Leonard Flaska síce predstavil kandidátov na jednotlivé funkcie, no vzhľadom na skutočnosti, že do každej volenej funkcie bol prihlásený len jeden kandidát, navrhol verejné hlasovanie, čo delegáti jednohlasne schválili a následne rovnako jednohlasne zvolili na nasledujúce štyri roky kandidátov nasledovne:

Predseda ObFZ Dunajská Streda - Ing. Arpád BENOVIČ

Predseda Disciplinárnej komisie ObFZ Dunajská Streda - Tomáš MÁHR

Predseda Odvolacej komisie ObFZ Dunajská Streda - PhDr. Ladislav HANCKO

Zloženie Výkonného výboru ObFZ Dunajská Streda - Pavol ÁBRAHÁM, Vojtech FEKETE, Richard FÖLDES, Tomáš GAÁL 

Zástupcom ObFZ Dunajská Streda vo Výkonnom výbore ZsFZ - Ing. Arpád BENOVIČ

Delegáti ObFZ Dunajská Streda na Konferenciách ZsFZ - Mgr. Peter ČOMOR, Vojtech FEKETE, Pavol ÁBRAHÁM, Richard FÖLDES, Tomáš GAÁL, Ing. Imrich KOVÁCS, Ľudovít SZERENCSÉS

V prvom rade by som chcel veľmi poďakovať delegátom, ktorí sa zúčastnili konferencie. Žiaľ, vláda SR vyhlásila mimoriadne opatrenia, čo sa dotklo i našich volieb. Zároveň ďakujem v mene celého výkonného výboru za prejavenú dôveru, pretože tá je dôležitá a pretrváva už niekoľko rokov. Musím podotknúť, že tretie volebné obdobie sme nemali žiadne odvolanie v rámci ObFZ. Verím, že funkcionári si budú aj naďalej vážiť našu prácu,“ prehlásil pre web ZsFZ predseda ObFZ Dunajská Streda Arpád Benovič, ktorý je vo funkcii predstaviteľa dunajskostredskej oblasti už viac ako 25 rokov. „Gratulujem Arpimu. Je to človek na správnom mieste, čo len potvrdzuje čas strávený vo funkcii predsedu. Chválim celú oblasť, ako sa dokázali činovníci v náročných dňoch vysporiadať s organizáciou volieb a už sa teším na ďalšiu spoluprácu,“ uviedol predseda ZsFZ Ladislav Gádoši.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: