Tabuľka podrobnosti nepovie

Šéfredaktor|11. dec 2019 o 08:30

V Jedenástke VsFZ 2019 aj humenský tvorca hry.

  Marek Mihok (23.9.1991). Stredový hráč s výškou 181 cm za futbalovou loptou pochodil veľa. Hral za Kračúnovce, Veľký Horeš, Teslu Stropkov, MFK Vranov a teraz oblieka dres FK Humenné. V súťaži sa mu páčilo, že každý zápas bol špecifický, iný. Prakticky nezažil prechádzkový duel. Keďže je v Jedenástke roka, myslí si, že to bol doteraz jeho najlepší ročník, aký doteraz zažil. Azda aj preto mu tréneri a kluboví funkcionári asi nedôverovali náhodne. 

 

So spoluhráčmi Lukášom Kulichom a Romanom Kovalčíkom už hrajú spolu dlhšie, takže si na seba v stredovej formácii zvykli. Terajšiu súťaž považuje za veľkého pomocníka pre mladých hráčov, ktorí sa v nej môžu zdokonaľovať, pripadne to skúsiť raz na vyššej úrovni. Aj na úrovni 3. ligy chce pokračovať úspešne v kariére, v neposlednom rade by rád zažil vo futbale pravý profesionálny prístup. Charakterizovať ho možno ako „starú školu“ - práca a futbal, nič iné pre neho neexistuje. Veľakrát aj na úkor osobného života. 

V Jedenástke VsFZ 2019 malo práve FK Humenné najpočetnejšie zastúpenie. Očakávali ste anketové víťazstvo? - „Všetci treťoligisti z prvej štvorice majú vo svojich kádroch kvalitných futbalistov. Kto mal mať aký počet, je ťažké povedať, Humenné získalo štyroch a ja ďakujem za každý hlas, ktorý sme dostali,“ povedal na úvod futbalista stredu poľa.

Ktorý člen kádra vám medzi ocenenými chýba? - „Myslím si, že Dávid Slávik. Podával veľmi dobré výkony, takže možno on.“ 

Ako hodnotíte humenskú jeseň? V konkurencii „silných“ Prešov, Lipany, Vranov a Humenné nám patrí 4. miesto... - „Nemožno ju hodnotiť sa veľmi úspešnú, všetci veľmi dobre vieme, že ambície boli väčšie. Doma sme stratili veľa bodov, chýbal nám aj kúsok šťastia. Môžeme sa cítiť trpko, ale každý sa pozrie na tabuľku a podrobnosti zo zápasov nevníma.“

Aký osud čaká dres? - „Zatiaľ je to skriňa, časom sa mu možno nájde aj iné využitie,“ povedal Marek Mihok. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: