Mesto žije, štadión ostáva pokojný

Šéfredaktor|25. sep 2019 o 08:35

Žreb 4. kola Slovnaft cupu určil na dnes 25. septembra o 15:30 hod. pre Medzilaborce druholigistu spod Urpína.

 

Na klubovej stránke hráči tipovali, koho by mohli dostať za súpera. Banskú Bystricu neuhádol nikto. Prevažovali mená ako Slovan, Trnava alebo Žilina... 

 

„Ja som si prial Ružomberok, predtým obšírnejšie som však vravel, že chcem súpera, ktorý nebude z východu Slovenska. Stalo sa, takže som spokojný,“ poznamenal Víťazoslav Lukačik. 

Ako zvládate nahustený program? Bola príprava špecifická? - „V deň zápasu máme dopoludnia o desiatej ľahší tréning, následne o pol dvanástej obed, o pol druhej príprava na zápas. Chlapci sa na zápas tešia, stroho však treba povedať, že jasným favoritom je Banská Bystrica, o tom niet pochýb. Zopakujem už mnou povedané: Je to pre Spartak Medzilaborce i mesto sviatok, historická udalosť. Očakávam peknú divácku návštevu, dúfam, že chlapci si duel užijú,“ mienil kouč Spartaka.

Venovali ste sa banskobystrickému súperovi podrobne? - „Nejaké informácie máme. Bystričania naposledy vyhrali v Komárne 3:1, sú v laufe, druhí v tabuľke, sršia z nich ambície postupu. Kvalitu i meno klubu rešpektujeme, ale my nemáme čo stratiť, určite sa od prvej minúty nebudeme iba brániť. Náš herný štýl nie je takto nastavený, myslím, že kým budeme vládať, so súperom budeme držať krok.“

Prebiehali špecifické prípravy aj na štadióne? - „Hracia plocha je v dobrom stave, trochu sme upravili vedľajšiu tribúnku, i keď neočakávame výrazne početnú bystrickú návštevu fanúšikov. Mesto futbalom žije, štadión ostáva pokojný,“ dodal Víťazoslav Lukačik. 


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: