Správy

MUŽI A - Na zraze šestica, dobre naladení De Marco a Bénes udali veselý tón

- #trening
- #trening
šur|8. okt 2023 o 18:50
V nedeľu popoludní bolo na plánovanom zraze neveľa hráčov, vľavo Dávid Ďuriš, vpravo Vernon De Marco, ktorý tak, ako mu je vlastné, šíril dobrú náladu a rozdával úsmevy na všetky strany,
V nedeľu popoludní bolo na plánovanom zraze neveľa hráčov, vľavo Dávid Ďuriš, vpravo Vernon De Marco, ktorý tak, ako mu je vlastné, šíril dobrú náladu a rozdával úsmevy na všetky strany, (Zdroj: SFZ, Autor: ROMAN FERSTL)

SENEC (SFZ) - Zraz pred (mocno už) kľúčovým kvalifikačným dvojzápasom sa začal. V príprave na stretnutia s Portugalskom (hrá sa v piatok 13. 10. o 20:45 v Porte) a s Luxemburskom (v pondelok 16. 10. o 20:45) sa v plánovanom čase zišlo päť hráčov - Rodák, de Marco, Ravas, Ďuriš, Bénes - avizovaný Boženík sa dostavil neskôr, lebo mu zrušili plánovaný let. Ďalší reprezentanti prídu v noci, prípadne v pondelok dopoludnia tak, aby bol celý 28-členný káder k dispozícii trénerskému štábu Francesca Calzonu na pondelkový popoludňajší tréning.

Prítomní chalani strávili tréningový čas v posilňovni, traja z nich predtým absolvovali stretnutie s médiami. Všade, kam sa pohli, rozdávali úsmevy László Bénes a najmä Vernon De Marco, ktorý to zdôvodnil krásnym vyznaním: „Domov sa vždy teším, to mi je krásne. A reprezentácia je čerešňa na koláčiku... nie, na torte,“ a nákazlivo sa smial.

LÁSZLÓ BÉNES: Aj v Porte chceme body

VERNON DE MARCO: Spokojní budeme, keď budeme hrať ako doteraz


MAREK RODÁK: Ideme dobrým smerom

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: