Aktuality

Kremnickí žiaci halovými majstrami oblasti

Tomáš Gemza|25. mar 2019 o 17:00

Posledný z trojice zimných halových turnajov, určený pre kategóriu žiakov U15, usporiadal Oblastný futbalový zväz Žiar nad Hronom v sobotu 16. februára 2019 vo vynovenej kremnickej mestskej telocvični.

Na 4. ročník zimného halového turnaja sa prihlásilo 8 z 12 účastníkov Futbalshop.sk ligy U15, pričom Prenčov sa deň pred turnajom z podujatia odhlásil. Podľa poradia v tabuľke po jesennej časti oblastnej súťaže žiakov rozdelili organizátori účastníkov do dvoch skupín. Po súbojoch v nich sa odohrali stretnutia o celkové umiestnenie.

Azda najlepším futbalom sa na turnaji prezentovali domáci Kremničania, navyše nabudení domácim prostredím v útulnej športovej hale. Úspešne im sekundovali Hliník nad Hronom, Hodruša-Hámre a Lovča, pekné futbalové momenty však ukázali všetci zúčastnení. Kremničania však, aj s trochou šťastia, keď vo finále vyrovnali na 2:2 v záverečných sekundách vlastným gólom Hliníčanov a nakoniec zvíťazili v dramatickom penaltovom rozstrele, pred domácim publikom nakoniec získali neoficálny titul halového majstra oblasti v kategórii žiakov U15.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS:


Konečné poradie halového turnaja žiakov U15 o Pohár ObFZ Žiar nad Hronom 2019:

1. ŠKF KREMNICA

2. TJ PS HLINÍK NAD HRONOM

3. OŠK HODRUŠA-HÁMRE

4. TJ LOVČA

5. TJ PRESTAVLKY

6. TJ OŠK STARÁ KREMNIČKA

7. TJ DRUŽSTEVNÍK LOVČICA-TRUBÍN


Za najlepšieho hráča turnaja bol vyhlásený František Matuška z Kremnice a za najlepšieho brankára Samuel Arvay z Hodruše-Hámrov. Najlepším strelcom sa stal Adrián Kukučka z Lovče.

Stretnutia, ktoré sa hrali 1x14 minút, rozhodovali Ján Matonok a Jaroslav Šupka.

Text: Tomáš Gemza, foto: Tomáš Gemza, Andrej Matonok

Súvisiaci obsah