Úradné správy

Zápisnica zo zasadnutia VV ObFZ Bratislava-vidiek konaného 23. 1. 2018 o 17.00 h v budove BFZ na Súmračnej v Bratislave.

(Zdroj: Rudolf Hupka, Autor: Rudolf Hupka)
Rudolf Hupka|31. jan 2018 o 00:00

Pre všetkých

(Zdroj: Rudolf Hupka, Autor: Rudolf Hupka)

Zápisnica zo zasadnutia VV ObFZ Bratislava-vidiek konaného 23. januára 2018 o 17.00 h v budove BFZ na Súmračnej 27 v Bratislave.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prítomní: pp. Baxa, Hlavenka, Ferenčák, Peller, Vorčák, Havránek, Kyselica, Vašš, Dadykin, Herhonek, Hupka. Neprítomní: pp. Petráš, Konečný, Kolembus. Hosť: predseda BFZ J. Jánošík.

Program: 1. Plnenie uznesení.

2. Informácie predsedu ObFZ.

3. Vyhodnotenie Konferencie ObFZ, závery z Konferencie BFZ – predseda ObFZ.

4. Návrh rozpočtu ObFZ na rok 2018.

5. Info k 2. ročníku ZHL prípraviek.

6. Riešenie odborných komisií – doplnenie.

7. Rôzne.

K bodu 1, 2 a 3: Predseda p. Baxa – Uznesenia z posledného VV boli splnené. Podal informácie zo zasadnutia VV BFZ. Pred konferenciou BFZ bol za pána V. Medveďa navrhnutý pán B. Kovačič. Vyjadril spokojnosť s priebehom konferencií ObFZ a BFZ. Financie na infraštruktúru (2. kolo) budú do konca januára 2018. Inicioval napísanie listu na legislatívno-právnu komisiu BFZ ohľadne vyjasnenia podmienok štartu družstiev v súťaži S5V. Navrhol za podpredsedov ObFZ Tibora Pellera a Milana Vorčáka. UZNESENIE č. 1: VV súhlasí s obsadením postov podpredsedov ObFZ Tiborom Pellerom a Milanom Vorčákom - hlasovanie 6 za 0 proti.

Navrhol pre predsedu KRaD zabezpečiť mobil. UZNESENIE č. 2: VV súhlasí so zakúpením mobilu pre predsedu KRaD - hlasovanie 6 za 0 proti.

K bodu 4: Bol predložený návrh rozpočtu na rok 2018 a po diskusii a doplnení prebehlo o ňom hlasovanie. UZNESENIE č. 3: VV súhlasí s predloženým návrhom rozpočtu na rok 2018 i s vyčlenením finančných prostriedkov 150 € mesačne na osobné a ostatné výdavky pre predsedu ObFZ - hlasovanie 6 za 0 proti.

K bodu 5: Druhý ročník ZHL prípraviek o putovný pohár predsedu ObFZ prebieha v Bernolákove podľa stanoveného programu bez problémov.

K bodu 6: UZNESENIE č. 4: VV odsúhlasil predsedov odborných komisií – ŠTK Marián Vašš a DK Róbert Dadykin - hlasovanie 6 za 0 proti. Do ďalšieho VV všetci predsedovia dajú návrh na členov komisií a následne budú komisie aj s kontaktmi dané na stránku ObFZ.

Predseda KRaD J. Hlavenka predniesol hodnotiacu správu od nástupu do funkcie (ako dočasne zastupujúci). Pripraví seminár R a mal by sa uskutočniť aj seminár D. Rozhodcovia sa 3. februára zúčastnia na turnaji R, ktorý organizuje partnerský OFS Brno – venkov.

Predseda RK K. Kyselica navrhol predsedovi ObFZ odmenu za rok 2017. UZNESENIE č. 5: VV odsúhlasil predsedovi ObFZ M. Baxovi odmenu za rok 2017 – 500 € - hlasovanie 5 za 1 sa zdržal.

K bodu 7: Na zasadnutie VV prišiel predseda BFZ J. Jánošík a vystúpil s obsiahlym príhovorom na pracovné témy a požiadal prítomných o spoluprácu.

J. Ferenčák žiada preveriť, že D. N. Ves stavia v súťaži PMD U8 starších chlapcov.

A. Herhonek by privítal v Úradnej správe BFZ aj ženský futbal.

M. Baxa – do US dať oznam pre FK žiadajúce o dotáciu na mládežnícke turnaje, aby predložili so žiadosťou aj propozície turnaja.

VV ObFZ zobral na vedomie riešenia úloh formou per rollam s hlasovaním 6 za 0 proti – termín konferencie ObFZ (12. 12. 2017); žiadosť ŠK Atletiko Zálesie o registráciu za riadneho člena ObFZ; zloženie volebnej komisie na konferenciu ObFZ (V. Manduľák – predseda, Ľ. Kleinová a A. Poór – členovia); hlasovanie do funkcií BFZ za ObFZ.

Bratislava, 27. 1. 2018

zapísal Rudolf Hupka,

sekretár ObFZ Bratislava-vidiek

Súvisiaci obsah