Hlavné menu

Zimný halový turnaj výberov ObFZ Juh

Tomáš Tůma|29. jan 2019 o 21:55

Na tradičnom turnaji naše tradičné víťazstvo

 

Výber nášho Oblastného futbalového zväzu sa na tradičnom turnaji výberov Oblastných futbalových zväzov rozbiehal trochu pomalšie, keď nám nevyšiel úvod stretnutia s výberom Žiaru nad Hronom a napriek našej prevahe nás súper dokonale vytrestal za zahodené šance a vyhrával už 3:0. Potom ukázali hráči nášho výberu oprávnenosť nominácie a charakter. Na súpera spustili drvivý tlak a súkali jeden gól za druhým. Nakoniec sme zaslúžene otočili zápas vo svoj prospech a radovali sa z víťazstva 4:3.

V druhom zápase naši hráči nastúpili proti výberu Lučenca. Vedeli sme, že v prípade víťazstva nemusíme čakať na výsledok posledného zápasu ObFZ ZH – ObFZ LC a budeme automaticky vo finále. Opäť sme na začiatku inkasovali gól a prehrávali 0:1. Lenže to bolo na dlhšiu dobu zo súperovej strany všetko. Postupne sme preberali iniciatívu a po pekných akciách vyhrávali 3:1. Súper sa snažil niečo s výsledkom urobiť ale chalani si za bojovnosť, nasadenie a oduševnenosť víťazstvo zaslúžili.

Vo finále sme nastúpili proti výberu ObFZ Veľký Krtíš. Vo vypätom a nervóznom zápase sme mali jasne navrch a súpera sme nátlakovou hrou postupne deklasovali, keď sme vyhrávali už 6:2. V závere stretnutia ešte súper kozmeticky upravil výsledok na konečných 6:3 a nášmu výberu trénera Mareka Jobka nič nebránilo v oslave obhajoby titulu.

Skupina A:

ObFZ RS – ObFZ ZV 2:3

ObFZ ZV – ObFZ VK 5:6

ObFZ VK – ObFZ RS 4:3

Skupina B:

ObFZ ZH – ObFZ BB 3:4 (Góly: Slabecius, Zehnal, Trajteľ, Štulajter)

ObFZ BB – ObFZ LC 3:1 (Góly: Slabecius, Trajteľ, Penov)

ObFZ LC – ObFZ ZH 7:3

O 5. miesto: ObFZ ZH – ObFZ RS 4:8

O 3. miesto: ObFZ ZV – ObFZ LC 10:4

Finále: ObFZ BB – ObFZ VK 6:3

Góly: Slabecius 2, Štulajter 2, Zehnal, Trajteľ

Súvisiaci obsah