Zubov trénoval, mohol by si zahrať v 2. kole play off

SITA|23. apr 2008 o 11:05

DALLAS 23. apríla (SITA, AP) - Obranca tímu NHL Dallas Stars Sergej Zubov sa po operácii pruhu vrátil na ľad počas utorňajšieho tréningu. Podľa predbežných informácií by Rus mohol byť pripravený nastúpiť ...

DALLAS 23. apríla (SITA, AP) - Obranca tímu NHL Dallas Stars Sergej Zubov sa po operácii pruhu vrátil na ľad počas utorňajšieho tréningu. Podľa predbežných informácií by Rus mohol byť pripravený nastúpiť v 2. kole play off zámorskej profiligy. Očakáva sa, že naplno začne trénovať v stredu.

Tridsaťsedemročný rodák z Moskvy má v tejto sezóne smolu na nepríjemné zranenia. Koncom februára absolvoval operáciu zlomenej kosti na nohe, ktorú mu museli spevňovať špeciálnymi skrutkami. Keď sa už zdalo, že by sa mohol pripojiť k svojim spoluhráčom, obnovilo sa mu svalové zranenie z minulej sezóny. Olympijský víťaz z roku 1992 v Albertville odohral v základnej časti NHL 2007/2008 štyridsaťšesť zápasov s bilanciou 31 asistencií a 4 góly. V kariére odohral v play off 153 zápasov s bilancou 111 bodov (23 gólov, 88 asistencií). Ani obranca Philippe Boucher, ktorý vynechal posledné tri zápasy Stars v 1. kole play off s Anaheimom, stále nie je k dispozícii trénerovi Davovi Tippettovi.

Nachádzate sa tu:
Domov