Z Ufy má pre konflikt odísť tréner alebo Radulov

SITA|3. okt 2011 o 12:57

Obeťou nezhôd bude podľa Hokejovej pravdy tréner Michaľov, keďže vedenie Ufy údajne zatiaľ nezvažuje výmenu Radulova do iného klubu.

UFA. Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Salavat Julajev Ufa by už v nasledujúcich dňoch malo rozhodnúť, či v mužstve zostane útočník Alexander Radulov alebo tréner Sergej Michaľov.

Dôvodom vynúteného odchodu jedného z členov organizácie Ufy je údajný konflikt medzi Michaľovom a Radulovom. O rozporoch s trénerom informoval 25-ročný Jevgenij Malkin na Twitteri.

Michaľov nezaradil Radulova na zápasovú súpisku v piatkovom súboji proti Novosibirsku. Podľa hráčovho agenta Jurija Nikolajeva boli príčinou absencie problémy so slabinami, hlavný kouč ostatného víťaza Gagarinovho pohára v piatok tiež nepriamo poprel trenice s Radulovom.

Obeťou nezhôd bude podľa Hokejovej pravdy tréner Michaľov, keďže vedenie Ufy údajne zatiaľ nezvažuje výmenu Radulova do iného klubu. Nikolajev však túto alternatívu nevylúčil. Oficiálnu ponuku na hráča už podal Viťaz Čechov a záujem má údajne aj SKA Petrohrad.

Alexander Radulov pôsobí v Ufe už od roku 2008, predtým hrával v zámorskej NHL za Nashville.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Z Ufy má pre konflikt odísť tréner alebo Radulov