Weiss ml. bude možno hosťovať v Espaynole Barcelona

Vladimír Weiss ml.
Vladimír Weiss ml. (Autor: TASR)
SITA|18. máj 2011 o 19:10

"Manchester City chce, aby som pôsobil v kvalitnej lige," tvrdí Vladimír Weiss ml. Je možné, že skončí v Primera División.

BARCELONA. Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. by mohol v nasledujúcej sezóne hosťovať v kádri španielskeho prvoligistu Espanyol Barcelona, informuje o tom portál sport.es.

Oba uvedené kluby, ktoré začiatkom roka podpísali dohodu o vzájomnej spolupráci, už údajne rokujú o zapožičaní účastníka MS 2010 v JAR.

Rodiaca sa dohoda by eventuálne mohla obsahovať opciu pre Espanyol na kúpu technicky disponovaného krídelníka v lete 2012.

Ako je známe, Weiss ml. v nedávno skončenej sezóne pôsobil v škótskom Glasgow Rangers, s ktorým získal národný majstrovský titul a zvíťazil aj v Ligovom pohári.

"Tréner Roberto Mancini mi povedal, že potrebujem ešte jednu sezónu hosťovať v inom tíme, ale prial by si, aby to bolo v Španielsku, Taliansku, Nemecku či v Anglicku. Manchester City chce, aby som pôsobil v kvalitnej lige," povedal 21-ročný rodák z Bratislavy pre portál dailyrecord.co.uk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov