Slovan sa drží na čele tabuľky, Dunajská Streda však má zápas k dobru

Hráči ŠK Slovan Bratislava.
Hráči ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR/Lukáš Grinaj)
TASR|29. nov 2020 o 17:48

V nedeľu sa hrali dva zápasy.

BRATISLAVA. Futbalisti majstrovského ŠK Slovan Bratislava sa nedeľným víťazstvom v 15. kole na pôde FK Senica 3:0 udržali na čele Fortuna ligy.

Rovnaký počet 35 bodov má na konte aj druhá Dunajská Streda, ktorá v sobotu uspela v Trnave 2:0 a disponuje zápasom k dobru.

Najbližší prenasledovateľ zo Žiliny má na vedúce duo sedembodové manko. Na chvoste tabuľky figuruje Pohronie, ktoré zaostáva o dva body za predposlednými Michalovcami.

Priebežnú tabuľku

Fortuna liga 2020/2021 - 15. kolo

FK Senica - ŠK Slovan Bratislava 0:3 (0:1)

Góly: 41. Strelec, 66. Rafael, 85. Holman. Rozhodovali: Ziemba - Bednár, Tomčík, ŽK: Piroska, Addo, Asanovič, Carrillo - De Marco, De Kamps

Zostavy a podrobné štatistiky nájdete tu >>>

Hlasy po zápase

Anton Šoltis, tréner Senice: "Zápas bol nervózny, prvý polčas sa hralo medzi šestnástkami, bolo tam viac bojovností, vypracovali sme si jednu príležitosť, súper svoju jednu šancu v prvom polčase premenil. Zápas sa lámal za stavu 0:1, neviem si vysvetliť neuznaný gól. Myslím si, že

ten gól mal platiť. Súper zvýšil na 2:0 a zápas si postrážil. Pokiaľ chceme byť úspešní proti Slovanu, musíme byť v šanciach efektívni. Hostia mali zhruba päť príležitostí a skórovali trikrát - to je ich silná stránka."

Darko Milanič, tréner Slovana: "Bol to nervózny a intenzívny zápas s veľkým množstvom súbojov a diskusií. Zápas bol pre nás celkovo veľmi náročný, sme šťastní, že sme Senicu dokázali zdolať.

Bol to zápas o druhom góle, ktorý sme dokázali skórovať. Ak by sme inkasovali gól na 1:1, bolo by to pre nás veľmi ťažké, za stavu 2:0 sa vám hrá lepšie. Zápasy proti Senici sú náročné, je to dobré mužstvo s dobrým pohybom a silnými štandardkami. Dali sme tri góly po pekných kombinačných akciách, sú to pre nás cenné tri body."

AS Trenčín - ŠKF Sereď 1:0 (1:0)

Gól: 35. Križan. Rozhodovali: Gemzický - Ferenc, Valo, ŽK: Ghali, Tučný (obaja Trenčín)

Zostavy a podrobné štatistiky nájdete tu >>>

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan sa drží na čele tabuľky, Dunajská Streda však má zápas k dobru