Newcastle oslavoval ako po titule, Fury si nemusí strážiť postavu (Týždňovka Maťa Kozinku)

Týždňovka Maťa Kozinku 3 (Sportnet Weekly News).
Týždňovka Maťa Kozinku 3 (Sportnet Weekly News). (Autor: Sportnet)
Maťo Kozinka|11. okt 2021 o 16:55

Pozrite si prehľad najzaujímavejších udalostí uplynulého týždňa vo videorelácii Sportnetu.

BRATISLAVA. Keby ste si pozreli štatistiky po kvalifikačnom zápase Rusko - Slovensko, nijako by vám z nich nevychádzala tesná výhra domácich 1:0.

Realita však taká je. Slovenskí futbalisti nedominovali iba štatistike v počte faulov a ofsajdov. Z 26 striel šlo na bránu Rusov 5 a ani jedna neskončila za čiarou. Nevydalo.

V Newcastli oslavovali ako po zisku titulu v Premier League. A to sú v tabuľke so ziskom troch bodov predposlední! Nový majiteľ má totiž majetok v hodnote 320 miliárd eur.

Pre porovnanie, šéf Manchestru City je hneď za ním - s majetkom na hranici 23 miliárd eur.

Tyson Fury, muž s najsexy postavou vo svete boxu (uvidíte na obrázku), v záverečnej časti trilógie opäť zdolal Deontaya Wildera.

A opäť to bol súboj roka, keď sa obaja ocitli počas zápasu na zemi. Fury ale ukázal, aký je fenomenálny a je stále bez prehry.

Basketbalisti Brooklynu Nets sa zatiaľ musia zaobísť bez svojej veľkej hviezdy. Kyrie Irving vynecháva tréningy. Odmieta totiž očkovanie.

Pozrite si, čo priniesol uplynulý týždeň v novej videorelácii Týždňovka Maťa Kozinku (Sportnet Weekly News).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»Newcastle oslavoval ako po titule, Fury si nemusí strážiť postavu (Týždňovka Maťa Kozinku)