Spolukomentátor sa chytal za srdce. Eisele takmer prišiel o hlas

Fanúšikovia Maxa Verstappena.
Fanúšikovia Maxa Verstappena. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|12. dec 2021 o 22:40

Ako vyzeral majstrovský súboj z komentátorskej kabíny?

BRATISLAVA. Boli to ohromné emócie. V momente, keď riaditeľ pretekov Michael Masi oznámil, že safety car pred posledným kolom odíde do boxov, fanúšikovia F1 spozorneli. Niektorí nevydržali sedieť, ďalší boli nalepení na obrazovkách.

Súboj o titul medzi Maxom Verstappenom a Lewisom Hamiltonom mal infarktovú koncovku a intenzívne ho prežívali aj komentátori priameho prenosu.

"Bude to epický, hollywoodsky záver Veľkej ceny Abú Zabí, ktorá sa zapíše do dejín," povedal komentátor Sport TV Števo Eisele. 

Následne nabrala kadencia jeho slov ohromné kontúry. Pridal na hlasitosti a pri predbiehacom manévri v piatej zákrute takmer vyskočil zo stoličky. 

Podobne ako viacerí fanúšikovia očakával, že Verstappen si dá záležať na výjazde zo zákruty a na rovinke skúsi predstihnúť svojho rivala. Holanďan to však nečakane poslal Hamiltonovi z vnútornej strany a víťazstvo si udržal.

Spolukomentáror Richard Gonda najskôr spínal ruky, potom sa chytal za srdce. Nasadenie jeho kolegu mu vyčarilo úsmev na tvári.

Eisele takmer prišiel o hlasivky, ale napokon to zvládol. 

V popise na sociálnej sieti facebook vtipne napísal: "Krčná tepna uvádza: Infarktový záver VC Abú Dhabi. Dva defibrilátory s Rišom poprosíme."

Sezóna 2021 bola jedna z najviac dramatickejších, čo je aj pri pohľade na video komentátorov jasne vidno. Verstappen sa napriek protestom Mercedesu získal svoj premiérový titul majstra sveta a vôbec prvý pre Holandsko. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Spolukomentátor sa chytal za srdce. Eisele takmer prišiel o hlas