Vettel: Skúsime všetko, aby sme nemožné spravili možným

Sebastian Vettel v nedeľu vyhral Veľkú cenu Maďarska.
Sebastian Vettel v nedeľu vyhral Veľkú cenu Maďarska. (Autor: SITA/AP)
SITA|30. júl 2015 o 13:49

Cez víkend na Veľkej cene Maďarska vybojoval druhé víťazstvo v sezóne. Nemec Sebastian Vettel momentálne stráca na lídra poradia Lewisa Hamiltona štyridsaťdva bodov.

MARANELLO. Nemecký pilot Ferrari Sebastian Vettel sa po triumfe na nedeľňajšej Veľkej cene Maďarska odmieta odpísať z boja o tohtoročný majstrovský titul vo formule 1.

Dvadsaťosemročný jazdec sa dokázal na Hungaroringu na štarte z tretieho miesta dostať pred obidva Mercedesy. A napokon sa udržal na prvej pozícii.

"Pred nami je ešte veľké množstvo práce, ale nikdy neviete. Som si istý, že skúsime absolútne všetko, aby sme nemožné spravili možným," cituje server ESPN Vettelove slová pre BBC.

"Najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť, je zostať pokojný a snažiť sa odviesť čo najlepší výkon. Uvidíme, kam nás tento prístup zavedie."

Krátke outro z Veľkej ceny Maďarska.

Ferrari úspechom na Hungaroringu splnilo stanovený cieľ. Šéf Scuderie Maurizio Arrivabene hovoril pred začiatkom sezóny o méte dvoch víťazstiev. Vettel okrem Maďarska vyhral aj podujatie v Malajzii koncom marca.

Rodák z Heppenheimu po desiatich z devätnástich veľkých cien zaostáva za lídrom hodnotenia Lewisom Hamiltonom o štyridsaťdva bodov. Najbližšie preteky sa uskutočnia 23. augusta v belgickom Spa-Francorchamps.

Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Vettel: Skúsime všetko, aby sme nemožné spravili možným