V sobotu v Pezinku 3. kolo Slovenského pohára

SITA|18. jan 2008 o 19:06

BRATISLAVA 18. januára (SITA) - Po októbrovom úvodnom kole v Banskej Bystrici a decembrovom 2. kole v Košiciach sa v sobotu 19. januára uskutoční v ŠH SOU Komenského v Pezinku 3. kolo Slovenského pohára ...

BRATISLAVA 18. januára (SITA) - Po októbrovom úvodnom kole v Banskej Bystrici a decembrovom 2. kole v Košiciach sa v sobotu 19. januára uskutoční v ŠH SOU Komenského v Pezinku 3. kolo Slovenského pohára v kickboxe 2007/2008. Súťažiť sa bude v troch disciplínach - semikontakte, fullkontakte a tzv. K1-Rules (bývalý thajský box).

Od začiatku aktuálnej sezóny prišlo aj vzhľadom na dodržiavanie pravidiel Svetovej organizácie kickboxu WAKO k reorganizácii domácej dlhodobej súťaže - Slovenského pohára (SP) i úprave niektorých hmotnostných kategórií. V novom modeli je naplánovaných spolu šesť kôl SP v kickboxe (tri kolá osobitne v disciplínach semikontakt, fullkontakt a K1-Rules /prvé z nich bolo v októbri v B. Bystrici/ a tri kolá v zostávajúcich dvoch disciplínach lightkontakt a low-kick /bolo v Košiciach/, pozn.). V sobotu by sa v 3. kole SP mala predstaviť kompletná slovenská špička, začiatok je v Pezinku stanovený na 10.00 h.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»V sobotu v Pezinku 3. kolo Slovenského pohára