Už aj Dana White si myslí, že sa súboj McGregor-Mayweather uskutoční

Adrián Mečiar|16. mar 2017 o 01:00

Súboj McGregor vs. Mayweather je zasa o kúsok bližšie.

Vieme, že Conor tento zápas chce. Vieme, že ho chce aj Floyd. No UFC doteraz odmietala možnosť tohto duelu. To sa ale zmenilo a Dana verí, že Mayweather a McGregor sa stretnú zoči-voči v boxerskom ringu.

“Myslím, že sa to stane,“ povedal White v stredu večer na talk show ´Conan´ „Taktiež si myslím, že to bude náročné, lebo je do toho zapojeného veľa ega, veľa ľudí a to robí veci vždy ťažšie. Na druhej strane v tom je príliš veľa peňazí. Proste neviem, ako by sa to nemohlo udiať.“

Samozrejme, to nie je také jednoduché, ako len súhlas dvoch mužov. McGregor má zmluvu s UFC a mimo tejto promočnej spoločnosti nemôže bojovať. UFC tak musí byť buď promotér, alebo musí dostať slušne zaplatené. Mayweather taktiež očakáva mastnú sumu, keďže sa vyjadril, že sa vráti do športu len za aspoň 100 miliónov dolárov. Conor bude žiadať tiež veľký podiel na ziskoch, ako sme to videli aj pri vyjednávaní ďalších zápasov v MMA, kde si žiadal dokonca aj podiel na samotnej spoločnosti UFC.

Ale ako Dana White povedal, v tomto zápase sú obrovské peniaze a takéto čísla hýbu svetom. Taktiež verí, že výsledok tohto zápasu nie je taký jednoznačný. Karty môže zamiešať najmä výšková prevaha. “Conor je oproti nemu naozaj veľký, má 27 rokov a je v najlepšej forme kariéry. Floyd mal vždy problémy s ľavákmi (southpaw). Conor je ľavák. A Conor udiera tvrdo. Keď niekoho trafí, tak padne. Floyd ho určite neknokautuje, to je jednoznačné. Nehovorím, že Conor to vyhrá, ale tieto fakty to urobia určite zaujímavým.“

Na tento duel sa už dokonca v Las Vegas prenajala aj O2 Aréna, čiže definitíva môže padnúť čo nevidieť. Ak tento zápas uzrie svetlo sveta, určite prekoná všetky rekordy sledovanosti a bude konkurovať aj číslam duelu Mayweather-Pacquiao.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Už aj Dana White si myslí, že sa súboj McGregor-Mayweather uskutoční