Trnava využila famóznu akciu. Hrá nezvyčajne, čudoval sa kouč Belehradu

Pavol Spál|8. aug 2018 o 01:15

Trnava remizovala na pôde Crvenej zvezdy.

BELEHRAD, BRATISLAVA. Málokde v Európe dokážu fanúšikovia vytvoriť takú búrlivú atmosféru ako v aréne Crvenej zvezdy Belehrad, ktorú prezývajú Marakana.

Erik Grendel ju zažil druhýkrát v kariére. Pred ôsmimi rokmi ako hráč Slovana Bratislava v predkole Európskej ligy prihral na gól a jeho tím vyhral v Belehrade 2:1.

Grendel neprehral na rovnakom mieste ani v utorok večer. Už ako hráč Spartaka Trnava v prvom zápase 3. predkola Ligy majstrov remizoval 1:1.

Trnava umlčala Marakanu, hlásal na svojej titulnej strane najčítanejší srbský denník Informer.

Pozrite si najlepšie momentky zo zápasu Crvena Zvezda Belehrad - Spartak Trnava (Liga majstrov): fotogaléria

13.8.2018

„Takáto atmosféra ma dokáže vybičovať, zabúdam vtedy na únavu, nie je čas na iné myšlienky. Užívam si to, každú sekundu. Takto by to malo byť vždy. Zimomriavky hráč chytí už na rozcvičke,“ vravel Grendel ešte pred zápasom o atmosfére na štadióne Crvenej zvezdy.

V utorok ho takmer trafila plastová fľaša plná vody, ktorú hodil jeden z rozhnevaných fanúšikov Crvenej zvezdy.

Stredopoliar Grendel práve vtedy oslavoval gól, ktorý strelil. Zápas sledovalo viac ako 37-tisíc divákov, ešte o dve tisícky viac ako pred ôsmimi rokmi, keď tam hral Slovan.

Gól po famóznej akcii

„Na konci sme už toho mali dosť, ale to je znak toho, že sme do zápasu dali všetko. Za to sme dostali odmenu v podobe cenného výsledku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Trnava využila famóznu akciu. Hrá nezvyčajne, čudoval sa kouč Belehradu