Tréner Ladislav Molnár skončil na lavičke Banskej Bystrice

SITA|30. máj 2007 o 19:46

BRATISLAVA 30. mája (SITA) - Hlavný tréner slovenského futbalového klubu Dukla Banská Bystrica Ladislav Molnár končí svoje účinkovanie na lavičke tímu spod Urpína. Na tlačovej besede po stredajšom stretnutí ...

BRATISLAVA 30. mája (SITA) - Hlavný tréner slovenského futbalového klubu Dukla Banská Bystrica Ladislav Molnár končí svoje účinkovanie na lavičke tímu spod Urpína. Na tlačovej besede po stredajšom stretnutí záverečného 14. kola jarnej nadstavbovej časti Corgoň ligy - skupiny o titul v Petržalke proti domácej Artmedii Bratislava, v ktorom Dukla prehrala 1:3 a obsadila v konečnej tabuľke najvyššej futbalovej súťaže 2006/07 až siedme miesto, 46-ročný kormidelník poznamenal: "V utorok sme sa s majiteľom Dukly Banská Bystrica Jánom Kováčikom zhodli na jednom, že končím pri mužstve ako hlavný tréner. Dlho sme spolu debatovali, bol to veľmi korektný a kamarátsky rozhovor. Dúfam, že ešte veľmi dlho budeme priateľmi. Myslím si, že táto dohoda je dobrým riešením najmä pre to, čo sme na jar predvádzali. Verím, že v Banskej Bystrici sa dokáže znovu naštartovať niečo nové, klub pôjde dopredu a fanúšikovia sa opäť vrátia na tribúny."

Bývalý československý a slovenský futbalový reprezentant Ladislav Molnár prišiel do Banskej Bystrici v zimnej prestávke, keď nahradil v pozícii hlavného kouča Dušana Radolského. Po piatich mesiacoch v Dukle, s ktorou v januári tohto roku podpísal 1,5-ročný kontrakt s opciou a viedol tento klub už dvakrát v minulosti, tak svoje pôsobenie v stredu definitívne uzavrel.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Tréner Ladislav Molnár skončil na lavičke Banskej Bystrice