Trenčín strelil päť gólov vlastnému brankárovi, duel ovplyvnil VAR

Hráči AS Trenčín.
Hráči AS Trenčín. (Autor: facebook/AS Trenčín)
Michal Šášky|5. feb 2021 o 19:45

Trenčín odohral posledný zápas pred generálkou.

TRENČÍN. Účastník najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín suverénne zvíťazil v piatkovom prípravnom zápase nad druholigovou Dubnicou nad Váhom 5:0.

Zápas odohrali na Štadióne Sihoť, na ktorom prebieha rekonštrukcia.

Súboj tímov z Považia rozhodol najmä autor hetriku Jakub Kadák, po jednom presnom zásahu pridali Milan Corryn a premiérový gól v drese AS strelil Joseph Amoah.

Zaujímavosťou stretnutia bolo, že v bráne hostí stál odchovanec a kmeňový hráč Trenčanov Denis Chudý.

Dvadsaťjedenročný brankár odišiel do Dubnice pred pár dňami na polročné hosťovanie.

Chudý predviedol najmä v úvodnom polčase výborný výkon a zmaril viacero šancí svojich bývalých spoluhráčov. V úvodnej štyridsaťpäťminútovke navyše dostal iba jediný gól.

Priebeh druhého polčasu ovplyvnila situácia, po ktorej oba tímy dohrávali v desiatich hráčoch. Do konfliktu sa dostali trenčiansky kapitán Ante Roguljić a Frederik Bílovský.

VIDEO: Situácia s červenými kartami (0:47:03 min)

Obaja sa pustili nielen do slovnej výmeny, ale uštedrili si aj údery do tváre. Odťahovať ich od seba museli spoluhráči aj rozhodca.

Hlavný arbiter sa napokon rozhodol pozrieť si situáciu opakovane na videu, tréner Trenčína Stijn Vreven sa pozeral cez jeho plece. 

Po konzultácii s videorozhodcom (VAR) napokon oboch hráčov vylúčil.

Trenčanov v sobotu čaká generálka na jarnú časť Fortuna ligy proti druholigovému Šamorínu. Ten nahradil českého druholigistu z Blanska, ktorý pre zhoršenú pandemickú situáciu v Česku nemohol pricestovať.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Trenčín strelil päť gólov vlastnému brankárovi, duel ovplyvnil VAR