Svetová tenisová jednotka sa zasnúbila. Vezme si golfistu

Ashleigh Bartyová.
Ashleigh Bartyová. (Autor: TASR/AP)
SITA|23. nov 2021 o 16:05

Informáciu zverejnili na sociálnej sieti.

BRATISLAVA. Koncoročná ženská tenisová jednotka Ashleigh Bartyová má ďalší dôvod na úsmev.

Dvadsaťpäťročná Austrálčanka sa zasnúbila s o päť rokov starším dlhoročným priateľom - golfistom Garrym Kissickom. Zaľúbenci zverejnili spoločnú šťastnú fotografiu na instagrame a podelili sa o svoju radosť s fanúšikmi. Bartyová a Kissick sa spoznali pred piatimi rokmi a odvtedy tvoria pár.

Vedelo o tom len pár ľudí z ich okolia, keďže vzájomnú náklonnosť strážili pred verejnosťou. "Budúci manžel," napísala k spoločnej fotografii Bartyová. "Milujem ťa, Ash Bartyová," opätoval Kissick. Informoval o tom web essentiallysports.com.

Kissick je členom Brooklands Golf Clubu v austrálskom štáte Queensland, odkiaľ pochádza aj Bartyová. Napriek neverejnej povahe ich vzťahu Kissicka viackrát videli v hľadisku na zápasoch Bartyovej najmä na grandslamových turnajoch.

A tej sa v roku 2021 darilo najmä na londýnskej tráve vo Wimbledone, kde si pripísala druhý grandslamový titul. Okrem toho triumfovala aj na štyroch turnajoch WTA - v Melbourne, Stuttgarte, Miami a Cincinnati.

Po US Open, kde sa prekvapujúco lúčila už po 3. kole, sa rozhodla predčasne ukončiť sezónu a venovať sa priateľom a rodine. Návrat Bartyovej do diania sa očakáva začiatkom roka 2022, titul z Australian Open jej zatiaľ chýba.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Svetová tenisová jednotka sa zasnúbila. Vezme si golfistu