Švento s podozrením na zlomeninu priehlavku

SITA|2. dec 2010 o 14:04

Slovenský krídelník v službách rakúskeho prvoligového klubu Red Bull Salzburg Dušan Švento si možno bude musieť opäť dopriať dlhšiu prestávku od futbalu.

MANCHESTER.

Dvadsaťpäťročný ľavonohý záložník sa len nedávno zotavil po takmer mesiac trvajúcich problémoch so svalstvom v bedrovej oblasti, tentoraz sa črtajú dokonca vážnejšie zdravotné komplikácie.

Ako vo štvrtok informovali rakúske médiá, bývalý hráč Ružomberka a Slavie Praha sa zranil v stredajšom dueli 5. kola hlavnej fázy v A-skupine Európskej ligy UEFA 2010/2011 na pôde Manchestru City (0:3). Švento má podozrenie na únavovú zlomeninu piatej metatarzálnej kostičky v priehlavku, pričom ak by sa táto diagnóza potvrdila, člena širšieho kádra slovenskej reprezentácie by čakala možno až niekoľkomesačná pauza.

"Takéto zranenia neprichádzajú z ničoho. Niektorí hráči majú nielen veľa zápasovej záťaže, ale sú aj bez potrebnej regenerácie," povedal hlavný kouč "červených býkov" Huub Stevens s poukázaním na skutočnosť, že Švento nemal vzhľadom na svoju účasť v kempe reprezentácie SR pred tohtoročnými MS 2010 v JAR ani dva týždne úplného voľna medzi sezónami.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Švento s podozrením na zlomeninu priehlavku