Švento má zdravotné problémy, v Európskej lige nenastúpi

Nové posily SK Slavia Praha - vpravo Dušan Švento a vľavo Gino Van Kessel z AS Trenčín.
Nové posily SK Slavia Praha - vpravo Dušan Švento a vľavo Gino Van Kessel z AS Trenčín. (Autor: Facebook - SK Slavia Praha)
SITA|19. júl 2016 o 07:48

Slovenského futbalistu trápia problémy s predným stehenným svalom.

PRAHA. Futbalistov SK Slavia Praha čaká vo štvrtok v odvete druhého predkola Európskej ligy UEFA náročná úloha. Musia zmazať dvojgólové manko z prvého zápasu na pôde estónskeho tímu Levadia Tallinn (1:3).

S ofenzívnou posilou z AS Trenčín Ginom van Kesselom už budú môcť počítať, ale s reprezentantom Slovenska Dušanom Šventom ešte nie. Vzhľadom na účasť na majstrovstvách Európy 2016 vo Francúzsku mal predĺženú dovolenku, po ktorej ešte netrénoval naplno a obmedzujú ho aj ľahšie zdravotné problémy.

"Dúfam, že sa zapojím na budúci týždeň. Z európskeho šampionátu som si priniesol ľahšie zranenie - problémy s predným stehenným svalom. Ešte to potrebujem doliečiť, budeme na tom pracovať s fyzioterapeutom a kondičným trénerom," citoval tridsaťročného Dušana Šventa server iDnes.cz.

Ľavonohý univerzál sa nepripojil k spoluhráčom na tréningovom ihrisku v Edene, ale čakala ho len individuálna bežecká príprava.

Dušan Švento sa vrátil do Slavie Praha opäť po rokoch.

Dušan Švento v rozhovore po návrate do Slavie Praha.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Švento má zdravotné problémy, v Európskej lige nenastúpi