Športová hala privíta mládežnícke tímy

Výprava MFK Rožňava v Egri.
Výprava MFK Rožňava v Egri. (Autor: MFK Rožňava)
Peter Podolinský|1. dec 2016 o 00:00

MFK Rožňava pripravil turnaj pre vekové kategórie 2007 a 2008.

ROŽŇAVA. MFK Rožňava pripravil turnaj pre vekové kategórie 2007 a 2008. Ročníky 2004 a 2006 sa predstavia v maďarskom Egri.

Mládežnícke tímy MFK Rožňava pokračovali v štartoch na halových turnajoch. Tretí novembrový víkend cestovali ročníky 2007 a 2008 na dvojdňový turnaj do maďarského Egru.

„Bohužiaľ naše mužstvá neuspeli ani v jednom zo zápasov. Všetko zlé je však na niečo dobré. Hlavne sme malým hráčom, ktorí sú u nás medzi najlepšími, ukázali, že sú od nich lepší. Tým sme ich inšpirovali, že treba viac trénovať,a poslúchať rady trénerov a hlavne sa zlepšovať,“ povedal prezident MFK Rožňava Michal Domik.

„Spoločne s mládežníckymi trénermi máme šesť mesiacov na to, aby sme sa zlepšili a pripravili deti na letný turnaj v Egri.“

(Autor: MFK Rožňava)

Turnaj v Rožňave

Tréningy však nenahradia zápasovú prax. Aj preto, aby jej malí futbalisti mali čo najviac, pripravili MFK Rožňava na sobotu 3. decembra turnaj pre kategórie 2007 a 2008.

V športovej hale sa začína o 9.00 hod. V kategórii 2007 bude mať mužstvo pod vedením trénera Radoslava Servilu za súperov FAMT Prešov, FK Kežmarok, KAC Košice, FAMT Poprad.

V kategórii 2008 sa zverenci trénera Ladislava Dávida predstavia v zápasoch s ŠK Novohrad, FAMT Prešov, FK Kežmarok, MFK Rimavská Sobota.

„Hrať bude každý s každým a pre mužstvá na prvých troch miestach máme pripravené víťazné poháre a medaile. Pre ostatných mikálášsku nádielku sladkostí,“ uviedol Domik.

(Autor: MFK Rožňava)

Turnaj v Egri

Ďalšie dva tímy mládežníkov cestujú najbližší víkend na turnaj do Egru. Ročník 2004 a mladší budú pod vedením trénera Miloša Galla a ročník 2006 a mladší pod vedením trénera Filipa Kovácsa.

„Všetkým naším tímom i trénerom držíme palce,“ uzavrel Domik.

(Autor: MFK Rožňava)
Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Športová hala privíta mládežnícke tímy