Nitru delí od finále jeden triumf a na repre zraze sa stretli otec a syn (Sportnet podcast)

Víťazná radosť hráčov Nitry
Víťazná radosť hráčov Nitry (Autor: TASR)
Sportnet|9. apr 2024 o 07:15

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 9. Apríla a dnes svoje 43. narodeniny oslavuje bývalý slovenský hokejový útočník Milan Bartovič, ktorý si v NHL pripísal celkovo 50 štartov. Po návrate do Európy hral najdlhšie v českom Liberci a v slovenskom Slovane Bratislava.

Za reprezentáciu nastúpil na štyroch MS v hokeji, vrátane MS vo Fínsku v roku 2012, kde Slovensko obsadilo 2. miesto. Momentálne je súčasťou realizačného tímu v Dukle Trenčín. 

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Nitra je blízko finále

Hokejisti HK Nitra zvíťazili vo štvrtom zápase semifinále play off Tipos extraligy nad HK Dukla Ingema Michalovce 5:1.

Hokejisti spod Zobora vedú v sérii hranej na štyri víťazné zápasy 3:1 a od účasti v šiestom finále v histórii ich delí už iba jeden triumf.

Séria sa presúva do Michaloviec a piaty duel je na programe vo štvrtok 11. apríla o 18tej hodine. 

Viac k téme:

Slováci odštartovali prípravu na MS

Pred pondelňajším zrazom slovenskej hokejovej reprezentácie v Humennom nastalo niekoľko zmien vrátane jednej na brankárskom poste, keď Filip Belányi nahradil Denisa Godlu.

Ten sa trénerskému štábu ospravedlnil z osobných dôvodov, keďže čaká prírastok do rodiny. Tréneri privítali 23 hráčov vrátane debutanta Rayena Petrovického.

Slovenských reprezentantov čaká v Humennom prvý oficiálny blok záverečnej prípravy pred MS v Česku. Po troch dňoch vyplnených tréningovým procesom nastúpia vo štvrtok a v piatok proti Švajčiarsku.

V pondelok sa pripojil k reprezentačnému tímu aj brankár Samuel Hlavaj, ktorý pred pár dňami podpísal nováčikovskú zmluvu s klubom NHL Minnesota Wild.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Nitru delí od finále jeden triumf a na repre zraze sa stretli otec a syn (Sportnet podcast)