Haraslín o zákroku Vavra: Vysvetlili sme si to. Verím, že spolu pocestujeme na EURO (Sportnet podcast)

Zákrok Denisa Vavra na Lukáša Haraslína.
Zákrok Denisa Vavra na Lukáša Haraslína. (Autor: Reprofoto - O2TVSport)
Sportnet|2. feb 2024 o 07:15

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 2. február, a v tento deň oslavuje svoje 54. narodeniny tréner Manchestru United Erik ten Hag.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Haraslín vyvrátil špekulácie o Vavrovi

Slovenského futbalistu Lukáša Haraslína stále trápi zranenie členka. Krídelník pražskej Sparty pravdepodobne nestihne štart jarnej časti českej ligy, výhľad na ďalšie týždne je nejasný.

Počas zimného sústredenia v Španielsku nenaskočil ani do prípravných duelov a trénoval len individuálne. Haraslín taktiež vyvrátil informácie ohľadom zranenia, ktoré mu mal spôsobiť reprezentačný kolega Denis Vavro.

Jeho reakciu na Deník Sport nájdete v podcaste. Otázne je, ako dlho bude Haraslín pauzovať. Pražský tím ho bude potrebovať na jarnú fázu Európskej ligy, vo štvrtok 15. februára sa v prvom zápase play-off predstaví na pôde Galatasarayu Istanbul.

Viac k téme

Hamilton do Ferrari

Formuloví fanúšikovia sa do dnešného dňa zobúdzali s pípajúcimi mobilmi. Internety skoro vybuchli.

Sedemnásobný šampión formuly 1 Lewis Hamilton totižto opustí po blížiacej sa sezóne 2024 svoj tím Mercedes, s ktorým vyhral šesť majstrovských titulov. Od sezóny 2025 bude pôsobiť vo Ferrari.

Svoj kariérny krok vysvetlil aj samotný Hamilton: "Prežil som s týmto tímom úžasných 11 rokov a som hrdý na to, čo sme spolu dosiahli. Mercedes je súčasťou môjho života od mojich trinástich rokov. 

Je to miesto, kde som vyrástol, takže rozhodnutie odísť bolo jedným z najťažších rozhodnutí, aké som kedy musel urobiť. Ale je ten správny čas, aby som urobil tento krok a som nadšený z toho, že ma čaká nová výzva. Budem navždy vďačný za neuveriteľnú podporu, najmä Totovi za jeho priateľstvo a vedenie. Pripomínam, že chceme spoločne skončiť vysoko.

Som stopercentne odhodlaný podať čo najlepší výkon a spraviť z môjho posledného roka so striebornými šípmi sezónu, na ktorú budem spomínať."

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Haraslín o zákroku Vavra: Vysvetlili sme si to. Verím, že spolu pocestujeme na EURO (Sportnet podcast)