Kontroverzná posila Spišiakov skončila skôr ako začala (Sportnet podcast)

Brankár Patrik Bartošák v zápase základnej B-skupiny Česko - Švajčiarsko na MS v hokeji 2019.
Brankár Patrik Bartošák v zápase základnej B-skupiny Česko - Švajčiarsko na MS v hokeji 2019. (Autor: TASR/Michal Svítok)
Sportnet|13. feb 2024 o 07:20

Vypočujte si utorňajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 13. február, a v tento deň pred štrnástimi rokmi vyhrala Anastasia Kuzminová na ZOH 2010 vo Vancouveri preteky na 7,5 km a stala sa vtedy po krasokorčuliarovi Ondrejovi Nepelovi len druhou slovenskou víťazkou v histórii zimných olympiád.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Skončil skôr ako začal

Klub HK Spišská Nová Ves v pondelok oznámil pozastavenie zmluvy s hokejovým brankárom Patrikom Bartošákom.

Jeho príchod pritom ohlásili len minulý štvrtok. Čech neodchytal za "rysov" ani jedno stretnutie. Dôvodom tohto rozhodnutia je, že odmietol podstúpiť zdravotnú prehliadku.

Tridsaťročný brankár mal v minulosti psychické problémy i problémy s alkoholom. V roku 2015 ho priateľka obvinila z domáceho násilia a v júni 2022 ho obvinil vlastný otec z napadnutia.

Nesmierne talentovaný, no problémový brankár už neraz urobil podobný exces. Naposledy chytal za Hradec Králové, no v novembri s ním klub rozviazal kontrakt pre "opätovné a závažné porušenie zmluvy".

Viac k téme

Ocenenie tweet Super Bowlu získava…

Kansas City Chiefs napodobnili New England Patriots z rokov 2004 a 2005 a druhýkrát po sebe sa stali víťazmi Super Bowlu.

Po nesmierne dramatickom súboji zdolali v Las Vegas hráčov San Francisca 49ers 25:22 po predĺžení, hoci väčšinu zápasu tesne prehrávali.

Rozhodujúci okamih sa zrodil tri sekundy pred koncom predĺženia, keď Patrick Mahomes našiel v end zóne súpera voľného Mecolea Hardmana Jr.

San Franciscu sa tak nepodarila odplata za rok 2020, keď v záverečnej štvrtine viedlo nad Kansasom o desať bodov, ale napokon prehralo 20:31. Kansas získal trofej Vinca Lombardiho tretíkrát za posledných päť rokov.

Nevyšlo mu len jedno finále, pred troma rokmi proti Tampe Bay Buccaneers. Rovnako ako pri dvoch predošlých triumfoch získal cenu MVP Mahomes.

Ocenenie za najlepší Super Bowl tweet však od nás získava americká politička Hillary Clintonová, ktorá napísala: “Gratulujem priateľovi Taylor Swiftovej a celému tímu Kansasu.” Samozrejme tým myslela Travisa Kelceho, jeho polovička zápas pozorne sledovala z VIP lóže, pričom ukázala aj svoje krčmové schopnosti a tretinkové pivo šupla skoro na “ex”.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Kontroverzná posila Spišiakov skončila skôr ako začala (Sportnet podcast)