Trump sa stáva obľúbencom fanúšikov. V biliarde jasne vyhral ďalší zápas

Judd Trump hrá biliard na US Open 2021.
Judd Trump hrá biliard na US Open 2021. (Autor: Twitter Matchroom Pool)
Jerguš Radačovský|15. sep 2021 o 07:05

Judd je môj nový favorit, napísal jeden z fanúšikov.

ATLANTIC CITY. Pôsobivý debut Judda Trumpa v biliarde pokračuje. Po suverénnom úvodnom dueli v hre č. 9 na prestížnom turnaji US Open jasne zvládol aj druhú prekážku.

V 2. kole zdolal Inda Dhruvalkumara Patela 9:2 a je stále bez prehry.

Prvé tri hry boli síce nervózne, ale od stavu 2:1 začal Trump dominovať. Náročná situácia prišla ešte za stavu 6:2, ale aj tú Angličan zvládol a už neprehral ani jednu hru.

Trump v stredajšom 3. kole vyzve Abdullaha Al-Shammariho zo Saudskej Arábie. Hrá sa už na 11 víťazných hier.

Trump po dvoch rokoch prišiel o pozíciu svetovej jednotky v snookri, keď mu nevyšiel úvod sezóny, v ktorom obhajoval veľa bodov.

Na biliard sa dal po vzore snookrových legiend ako Ronnie O'Sullivan, Steve Davis, Jimmy White či Alex Higgins. Využil pritom dlhšiu prestávku svojho primárneho športu.

"Je pre mňa vzrušujúce hrať biliard pred americkými divákmi. Je to pre mňa niečo nové," povedal Trump, cituje ho wst.tv.

Jeho druhý zápas mal podobný priebeh ako ten prvý, ktorý vyhral 9:0.

"Súper pred zápasom vyzeral nervózne. Povedal mi, že som jedným z jeho idolov a že často sleduje snooker. Takže to pre neho bolo očividne veľmi ťažké," vysvetľoval.

V nasledujúcom kole ho už čaká náročnejšia úloha.

"V ďalšom priebehu to už bude trochu ťažšie, ale rád hrám proti špičkovým hráčom. Som nadšený, že proti nim budem môcť nastúpiť a zistiť, na akej som úrovni," dodal Trump.

Jeho účasť na turnaji v USA púta veľkú pozornosť. Už si dokázal získať aj mnoho fanúšikov biliardu. Zaujal najmä svojou rýchlou hrou, ktorou je známy aj v snookri.

"Poď, Judd! Konečne niekto, komu netrvá každý strk plných 30 sekúnd. Nemôžem sa dočkať, keď uvidím Judda hrať proti najvyššie nasadeným hráčom," napísal jeden z fanúšikov na sociálnej sieti.

"Judd je môj nový favorit," doplnil ďalší.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Snooker»Trump sa stáva obľúbencom fanúšikov. V biliarde jasne vyhral ďalší zápas