Slovan zdolal Podbrezovú. Teší ma len víťazstvo, vraví tréner

Mauro González (vľavo) oslavuje svoj gól do siete Podbrezovej so spoluhráčom Markom Milinkovičom.
Mauro González (vľavo) oslavuje svoj gól do siete Podbrezovej so spoluhráčom Markom Milinkovičom. (Autor: TASR/AP)
SITA|27. sep 2015 o 19:11

Všetko naše snaženie sa skončilo na našom brankárovi, ktorého výkon bol trestný čin. Toto som nevidel ani v prípravke, hneval sa po zápase tréner Podbrezovej Marek Fabuľa.

BRATISLAVA. Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí 11. kola najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy 2015/2016 domácom ihrisku nad Podbrezovou 3:1.

Za domácich sa presadili Mauro González, Róbert Vittek a Tamás Priskin. Za hostí skorigoval kapitán Ľuboš Kupčík.

Podbrezová aj naďalej zostáva na poslednom mieste fortunaligovej tabuľky s dvojbodovým odstupom na predposledné Michalovce.

nikki_res.jpg

Svoje umenie ukázal aj tréner Slovana Nikodimos Papavasiliou. FOTO - TASR/AP.

FORTUNA LIGA 2015/2016 - 11. kolo:

Slovan Bratislava - Podbrezová 3:1 (1:1)

Góly: 22. Mauro González, 59. Vittek, 74. Priskin - 37. Kupčík

ŽK: 15. Mauro González - 7. Mikinič, 56. Melunovič, rozhodovali: Glova - E. Weiss, Hrčka, 821 divákov

Slovan: Mucha - Sekulič, Saláta, Gorosito, Podaný - Mauro González - Milinkovič, V. Savičevič (46. S. Štefánik), Zreľák - Priskin, Vittek (67. Oršula)

Podbrezová: J. Baláž - Migaľa, Kupčík, P. Vajda, Frizoni - Kapor, M. Kochan - Mikinič (56. Melunovič), Podio, Gál-Andrezly - Vaščák

Hlasy trénerov:

Nikodimos Papavasiliou, tréner Slovana: "Po dvoch predchádzajúcich dobrých zápasoch sme ukázali unavený výkon. Som veľmi nespokojný s prvým polčasom. Chcem veriť, že je to únavou, nie prístupom. Ak by to bolo prístupom, museli by sme prikročiť veľmi rýchlo k zmenám. Vieme hrať oveľa lepšie. A musíme hrať oveľa lepšie. Uspokojilo ma len víťazstvo. Body sú dôležité, ale musím hovoriť s hráčmi o tomto výkone. Súperovi prajem v ďalších zápasoch veľa šťastia."

Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: "Som s predvedenou hrou a výkonom môjho mužstva spokojný. Boli sme vyrovnaným súperom Slovana. Tento zápas nám mal priniesť bod. Všetko naše snaženie ale skončilo na našom brankárovi, ktorého výkon bol trestný čin. Toto som nevidel ani v prípravke. Gratulujem Slovanu k výhre."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan zdolal Podbrezovú. Teší ma len víťazstvo, vraví tréner