Slovan výrazne vystužil defenzívu, podpísal zmluvu s Meszárošom

Andrej Meszároš.
Andrej Meszároš. (Autor: TASR)
TASR|1. aug 2016 o 16:41

Minulý rok patril Meszároš k oporám Novosibirsku.

BRATISLAVA. Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava získal v pondelok výraznú posilu do obrany. Ročnú zmluvu do 30. apríla 2017 podpísal s dlhoročným reprezentantom Andrejom Meszárošom.

Informáciu priniesol oficiálny web "belasých".

Skúsený 30-ročný bek strávil v KHL aj uplynulú sezónu, v ktorej obliekal dres Sibiru Novosibirsk. Predtým odohral 10 ročníkov v zámorskej NHL za Ottawu, Tampu Bay, Philadelphiu, Boston a Buffalo. Dovedna nastúpil v profilige na 645 zápasov s bilanciou 63 gólov a 175 asistencií. V play off pridal ďalších 50 štartov (4+13).

Minulý rok patril Meszároš k oporám Novosibirsku, no s ambicióznym tímom sa dostal len do semifinále play off vo Východnej konferencii. Následne sa naplno zapojil do prípravy slovenskej reprezentácie na MS v Rusku, na ktorých odohral všetkých sedem duelov v základnej skupine a pripísal si dve asistencie.

Podobnú nepriestupnosť budú od Meszároša očakávať aj v Slovane Bratislava 

V drese s dvojkrížom na hrudi absolvoval Meszároš dovedna štyri svetové šampionáty tri olympijské turnaje - v Turíne, Vancouveri aj v Soči.

Necelý mesiac pred štartom KHL sa zapojí do prípravy so Slovanom Bratislava.

"Andreja Meszároša vítame v mužstve a veríme, že svojimi bohatými skúsenosťami a kvalitami bude pre HC SLOVAN veľkým prínosom na ľade i mimo neho," píše sa na oficiálnom webe klubu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan výrazne vystužil defenzívu, podpísal zmluvu s Meszárošom