Škrtel verí, že hokejisti získajú medailu

Martin Škrtel
Martin Škrtel (Autor: SITA/AP)
SITA|28. apr 2011 o 11:21

Martin Škrtel bude povbuzdovať slovenských hokejistov z Liverpoolu. Verí, že sa nám podarí získať medailu.

LIVERPOOL. Účinkovanie slovenských hokejových reprezentantov na domácich majstrovstvách sveta, ktoré sa v Bratislave a Košiciach začínajú už v piatok 29. apríla, si nenechá ujsť ani dvojnásobný najlepší futbalista SR Martin Škrtel.

Stopér anglického Liverpoolu nebude môcť pre klubové povinnosti povzbudzovať zverencov trénera Glena Hanlona priamo na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, no ich výkony bude sledovať na Ostrovoch aspoň prostredníctvom televíznej obrazovky.

"Ako správny fanúšik sa veľmi teším na majstrovstvá sveta, ktoré sú teraz u nás na Slovensku. Sledujem dianie v tíme a teší ma, že v ňom budeme mať takmer všetky najväčšie hviezdy. Určite si nenechám ujsť ani jeden zápas našich. Budem im fandiť a verím, že sa nám podarí získať medailu," povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku 26-ročný handlovský rodák, ktorý sa s väčšinou hokejových reprezentantov pozná zo spoločných letných charitatívnych či iných akcií.

Vzhľadom na to, že Liverpool už v tejto sezóne účinkuje len v domácej Premier League, majú aj jeho hráči viac času na iné ako profesionálne povinnosti. Účastník MS 2010 v Juhoafrickej republike Škrtel si preto mohol o niečo viac užiť nedávno Veľkonočné sviatky, hoci ich, pochopiteľne, strávil v Anglicku.

"V pondelok ráno sme mali tréning, ale povinnosť šibača som si splnil a priateľku Barborku som aj okúpal. Hoci to bolo skôr symbolické, za odmenu som dostal veľké čokoládové vajce," povedal s úsmevom bývalý hráč ruského Zenitu Petrohrad a v tejto sezóne najvyťaženejší hráč v poli v drese "The Reds" Martin Škrtel.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Škrtel verí, že hokejisti získajú medailu