Sidibému sa proti DAC darí, robí si zálusk na korunu kráľa strelcov

Issa Modibó Sidibé v palebnej pozícii. V michalovských farbách sa chce stať najlepším strelcom ligy.
Issa Modibó Sidibé v palebnej pozícii. V michalovských farbách sa chce stať najlepším strelcom ligy. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|13. jún 2020 o 00:00

Nigerský útočník dal Dunajskej Strede už tri góly.

MICHALOVCE. Na opačnom konci republiky odštartujú boje v nadstavbovej časti Fortuna ligy futbalisti MFK Zemplín Michalovce.

Úvodný duel po trojmesačnej prestávke zapríčinenej pandémiou koronavírusu odohrajú v ďalekej Dunajskej Strede.

Dočinenia teda budú mať so súperom, s ktorým sa im v tejto sezóne darí.

V prvom vzájomnom meraní síl s ním na Žitnom ostrove remizovali 1:1 a v domácej odvete ho pri premiére Jozefa Majoroša na poste hlavného trénera vyprášili 5:0, čo je doteraz ich najvyššie víťazstvo medzi elitou.

O to viac sa východniari musia mať na pozore, pretože hráči FC DAC 1904 sa im určite budú chcieť za novembrový debakel revanšovať.

Navyše, prvýkrát nastúpia pod taktovkou nového lodivoda Nemca Bernda Storcka, ktorý do tímu takisto priniesol nový impulz.

Cestujú tam s víťaznými ambíciami

Proti sebe sa postavia mužstvá, ktoré spomedzi tímov z hornej šestky počas prípravy na reštart súťaže odohrali najmenej zápasov.

Dunajská Streda iba modelovaný medzi sebou, Michalovce si zmerali sily len so štvrtoligovým Strážskym (4:0).

„Som nesmierne rád, že znovu nastúpime na súťažné stretnutie. Konečne, veď to čakanie bolo veľmi dlhé. Všetci chlapci v kabíne sa už nevieme dočkať, kedy opäť vybehneme na trávnik a budeme bojovať o ligové body,“ povedal útočník MFK Zemplín Issa Modibo Sidibé.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Sidibému sa proti DAC darí, robí si zálusk na korunu kráľa strelcov