Škriniarov spoluhráč zorganizoval večierok, ukončila ho až polícia

Romelu Lukaku (vľavo) v zápase proti SSC Neapol.
Romelu Lukaku (vľavo) v zápase proti SSC Neapol. (Autor: TASR/AP)
SITA|13. máj 2021 o 16:10

Belgičan si zavolal aj svojich spoluhráčov.

BRATISLAVA. Oslavu svojich 28. narodenín si belgický futbalista v službách talianskeho Interu Miláno Romelu Lukaku zrejme poriadne zapamätá.

Druhý najlepší strelec talianskej Serie A si pozval 23 ľudí a flagrantne tým porušil regionálne predpisy, resp. zdravotné protokoly v boji proti koronavírusu.

Lukaku zorganizoval oslavu len pár hodín po stredajšom triumfe Interu Miláno nad AS Rím, keď práve belgický útočník v 90. minúte pečatil na konečných 3:1 pre čerstvého majstra Talianska.

Na oslave boli aj spoluhráči

Podľa denníka Corriere della Sera na zakázanom večierku v jednom z milánskych hotelov na hlavnom námestí boli prítomní aj jeho spoluhráči Ashley Young, Achraf Hakimi a Ivan Perišič.

O Slovákovi Milanovi Škriniarovi nebola zmienka.

Bujarú oslavu ukončila polícia o tretej hodine nadránom a účastníkom uložila pokuty. Lukaku si oslavu vopred mal dohodnúť s manažérom hotela, v ktorom jedna izba stojí na noc 188 eur.

Miláno sa nachádza v tzv. žltej zóne. To znamená, že jednotlivci sa môžu voľne pohybovať iba v priľahlých regiónoch, ktoré sú tiež klasifikované ako žlté.

Do 15. júna môžu ľudia v Miláne prijímať len jednu návštevu denne do počtu štyroch dospelých. Od 22.00 h do 5.00 h ďalšieho dňa rovnako platí zákaz vychádzania a práve porušenie tohto zákazu zalarmovalo políciu.

Pravidlá nedodržali ani hráči Juventusu

Je pravdepodobné, že bujarý večierok Romelua Lukakua nezostane bez povšimnutia ani u vedenia Interu Miláno.

Podobný problém minulý mesiac riešilo aj predstavenstvo Juventusu Turín, keď pravidlá v boji s koronavírusom účasťou na oslave porušili hráči Weston McKennie, Paulo Dybala a Arthur.

Iniciátorom oslavy s desiatimi účastníkmi bol McKennie, ktorý si následne vyslúžil trest od trénera Andreu Pirla.

"Rozhodol som sa pre trest a vedenie klubu ma nasledovalo. Naši hráči by mali ísť ostatným príkladom a to sa v tomto prípade nestalo," komentoval Pirlo podľa webu newzimbabwe.com.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Škriniarov spoluhráč zorganizoval večierok, ukončila ho až polícia