Pre zranenie zápas odložil. Tomi Kid sa s Greenom stretne v decembri

Tomi Kid sa vráti do ringu o štyri mesiace neskôr, ako pôvodne plánoval.
Tomi Kid sa vráti do ringu o štyri mesiace neskôr, ako pôvodne plánoval. (Autor: TASR)
SITA|25. aug 2015 o 16:05

V minulosti štyrikrát získal titul majstra sveta a teraz mal bojovať so slovenským boxerom. Tomáš Kovács však musel pre zranenie duel s Dannym Greenom odložiť.

GALANTA. Slovenský profesionálny boxer Tomáš Kovács sa súboja v Austrálii proti domácemu Dannymu Greenovi dočká v decembri tohto kalendárneho roka.

"Hneď ráno som sa dozvedel skvelú správu," odkázal v utorok prostredníctvom Facebooku.

"Ozvali sa nám z Austrálie. V decembri ideme do boja. Som šťastný. Viac informácií poskytnem už čoskoro," dodal tridsaťosemročný rodák z Galanty.

Medzitým pokračuje v rehabilitácii po zdravotných problémoch. Práve pre ne musel súboj so 42-ročným Austrálčanom odložiť.

Green odboxoval náhradný zápas s Argentínčanom Bolontim.

"S fyzioterapeutom som výrazne pracoval na mojom tele. Cieľom je skalu premeniť na špongiu a oceľové lano na gumu," hovoril Kovács.

"Moje svaly dostávajú zabrať a uvoľňujeme ich po milimetri. Púšťajú a verím, že budú slúžiť dobre, aby som sa mohol vrátiť do ringu. Už sú citeľné výsledky, čo ma motivuje do ďalšej roboty."

"Už som absolvoval dva veľmi ľahké tréningy so zverencami. A v jednom prípade som ľahko pracoval s rukavicami. Bol som uvoľnený, ľahký a nie pomalý," prezradil na záver slovenský boxer.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Pre zranenie zápas odložil. Tomi Kid sa s Greenom stretne v decembri