McGregor chce hlavu súpera poslať na tribúnu, môže dostať nakladačku

Dlho očakávaný súboj sa predsa len uskutoční.
Dlho očakávaný súboj sa predsa len uskutoční. (Autor: TASR/AP, SME)
Miloslav Šebela|14. mar 2017 o 13:46

Bývalý majster sveta Floyd Mayweather pristal na súboj proti Conorovi McGregorovi. Mal by sa konať v júni v Las Vegas.

BRATISLAVA. Je neopozeraný, drzý a rád uráža súperov. Vyhráža sa im smrťou a prstom naznačuje na krku, ako im ukončí život. Navonok pritom pôsobí ako pravý džentlmen. Chodí vždy upravený a v elegantnom obleku. Chýbajú mu iba spôsoby.

Conor McGregor je najväčšou hviezdou miešaných bojových umení (MMA). V klietke sa mení na šelmu a súperov ničí obávaným ľavým hákom. Jeho súboje sa tešia veľkej obľube.

Vo svojom športe sa McGregor stal celebritou relatívne rýchlo. V júni ho však čaká súboj, v ktorom nebude favoritom. Dokonca môže dostať riadnu nakladačku od súpera, ktorý je od neho o dvanásť rokov starší.

McGregor: Keď ho trafím, odletí mu hlava

Írsky bitkár sa prvý raz v kariére postaví do boxerského ringu. V Las Vegas by mal nastúpiť proti Floydovi Mayweatherovi.

„Vraciam sa do ringu len preto, aby som sa bil s McGregorom. Nechcem počuť od neho ďalšie výhovorky o peniazoch, o UFC. Budeme spolu boxovať v júni,“ oznámil 40-ročný Američan.

Obaja by mali za súboj dostať po sto miliónov dolárov.

McGregor už takmer rok posiela Mayweatherovi odkazy cez médiá, provokuje ho. Tvrdí, že Američan má z neho strach a bojí sa proti nemu postaviť.

„Moja päsť je väčšia ako moja hlava. Ľudí rád uspávam. Posielam ich do bezvedomia. To je realita.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»McGregor chce hlavu súpera poslať na tribúnu, môže dostať nakladačku