Futbalové prestupy ONLINE: Opustí Kóša Trnavu? Lanária ho Španieli (piatok, 23. august)

Sebastián Kóša
Sebastián Kóša (Autor: TASR)
Sportnet, Sportnet|23. aug 2024 o 08:30 (aktualizované 23. aug 2024 o 12:21)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí vo piatok 23. augusta. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už vo všetkých top ligách na svete.

Vo väčšine krajín sa prestupové obdobie uzatvorí 1. septembra. Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste v piatok 23. augusta.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)

Gyömbér prestúpil do Saudskej Arábie

12:20 Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér po rokoch strávených v Taliansku odchádza do saudskoarabského prvoligového klubu Al-Kholood.

O podpise zmluvy s rodákom z Revúcej informoval v piatok jeho nový zamestnávateľ na svojom oficiálnom instagramovom účte.

Tridsaťdvaročný defenzívny univerzál pôsobil na Apeninskom polostrove od roku 2013, s krátkou prestávkou v ruskom klube Terek Groznyj.


Dybala pokračuje v Ríme

12:00 Argentínsky futbalista Paulo Dybala oznámil svoje pokračovanie v AS Rím. Tridsaťročný ofenzívny stredopoliar tým ukončil týždne trvajúce špekulácie, ktoré ho spájali s lukratívnym prestupom do Saudskej Arábie.

Dybala mal podľa talianskych médií odmietnuť trojročnú zmluvu v hodnote 75 miliónov eur, ktorú mu ponúkal tím Al-Qadsiah.

Dybala vo štvrtok trénoval oddelene od prvého tímu Rimanov a uplynulý víkend chýbal v základnej zostave úvodného duelu Serie A proti Cagliari (0:0).

"Ďakujem ti Rím, uvidíme sa v nedeľu," napísal Dybala stručne na sociálnej sieti Instagram a potvrdil svoje zotrvanie.


Courtois nechce reprezentovať Belgicko

9:00 Belgický futbalový brankár Thibaut Courtois oznámil, že nebude hrať za národný tím pod vedením súčasného trénera Domenica Tedesca.

Tridsaťdvaročný hráč Realu Madrid má spor s talianskym koučom od júna 2023, pre ktorý chýbal aj v nominácii Belgicka na tohtoročné EURO.


Kóša je blízko prestupu do Španielska

8:30 Slovenský obranca Sebastián Kóša je údajne blízko prestupu do Španielska. O hráča Spartaka Trnava sa intenzívne zaujíma druholigový Real Zaragoza.

Informáciu priniesol španielsky novinár Angel Garcia či portál Aragón Deporte.

Kóša je stabilný člen defenzívy Trnavy, kde pôsobí už piatu sezónu. Za národné mužstvo si pripísal jeden štart, bol členom slovenskej reprezentácie aj na EURO 2024.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Opustí Kóša Trnavu? Lanária ho Španieli (piatok, 23. august)